tiistai 15. huhtikuuta 2014

Kuvahaaste

Päädyin pakoilemaan kirjaa tekemällä haasteen, johon Mmari Goodly nails-blogista minut haastoi. Toteutan haasteen samalla tavalla kuin Mmari, eli kaikki kuvat samaan postaukseen; helpompi toteuttaa ja eipähän unohdu kesken. :-D Osa on toteuttanut tämän myös Instagramissa, mutta minusta blogi on parempi paikka tälle haasteelle.

Eli haasteen idea: Ota 5 kuvaa arkielämästäsi ja haasta jokaisen kuvan kohdalla joku bloggaaja.

1. Kuva
Haastan Iina-Katariinan 
 Ruoka. Tietenkin osa arkipäivää, mutta koen sen olevan myös ''harrastus''. Pidän todella paljon ruuanlaittamisesta ja kokeilen mielelläni uusia reseptejä. Eikä pidä unohtaa leivontaa, jota valitettavasti voin tehdä liian harvoin. (joudun syömään itse suurimman osan leipomuksista, ja en halua ruveta muistuttamaan palloa) :-D
2. Kuva
 Älyvehkeet. Suurin osa päivästäni menee näiden vempainten kanssa; läppäri,tabletti ja puhelin. (huomatkaa leparditeema) Suurimmaksi osaksi istun koneella facen,blogin jne takia, mutta myös siksi, että melkein kaikki koulumateriaalini on netissä.
3. Kuva
 Salihanskat ja kynsipakki. Minun tämän hetkiset harrastukset; kuntosali ja kynsien lakkailu. Salilla tulee käytyä 1-3 kertaa viikossa. Yleensä käyn 3 kertaa, mutta vklreissut vähentää yleensä 2 kertaan käynnit. Ja noh, kynsiä tulee lakkailtua 1-4 kertaan viikossa.
4. Kuva
Haastan Elenan Elenails life-blogista
 Päiväkirja. Tämän asian kanssa mietin vähän aikaa, kehtaako tätä tänne julkaista vai ei. No julkaisin nyt kuitenkin, koska päiväkirja on oleinnainen osa päivääni. Olen aloittanut kirjoittamaan päiväkirjaa joskus 10 vuotta sitten(?), enkä osaa enää lopettaa. :-D Ja en kirjoita sinne mitään tunteista jne, vaan listaan päiväntapahtumat. Joskus on kyllä ollut kätevä, kun joku on miettinyt mitä ollaan tehty silloin ja silloin niin olevan vain kaivanut oikean päiväkirjan esille ja tadaa, sieltä löytyi vastaus. (tunnustaako kukaan muu kirjoittavansa päiväkirjaa?)
5. Kuva
Haastan Lotan My happybubble -blogista
Eläimet. Tämä kuva ei kuvaa tämän hetkistä arkitilannetta, vaan tilannetta, jonka toivoisin olevan arjessani. Nykyinen elämäntilanne on karsinut rakastamani eläimet (koirat ja hevoset) elämästäni. Toki näen kuvassa oikealla olevaa Nanaa aina kun käyn kotona, mutta ei se ole sama kuin asuisi 24/7 koiran kanssa. Pidetään peukut pystyssä, että tällä viikolla meille syntyisi pikku pentu, jonka toki vanhempani ottavat, mutta jota minä saan hoitaa kesällä + jos mahdollista teetämme sillä sitten pentuja myöhemmin, joista minulle tulisi yksi. :)
(Kuvassa vasemmalla syksyllä vakavan munuaistenvajaatoiminnan vuoksi enkeliksi päästetty Sani♥)
Oliko arjessani sinun arkeesi kuuluvia asioita?

2 kommenttia:

 1. Kivoja :) Neljä viidestä on täsmää tännekin, ruoanlaitto ja leivonta on mukavaa, tänään tein kirjolohikeittoa, ja ai että tuli hyvää! Kynsiharrastus tietenki, nytkin lakkailu vaiheessa, ja blogi ja facebookki aika paljon vie aikaa myös.. :D Ja koiraihminen täälläkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa samanlaisia arkirutiineja! :-D
   Mmm... rupesi tekemään mieli uunilohta.

   Poista