sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Haaste osa 6. Käsinmaalaus

Pitkästä aikaa taas tartuin haasteen pariin. Nykyään tuntuu, että tämä haaste on melko tympeäkin jopa toteuttaa, koska aiheet eivät ole mieluiset, mutta tuleepahan vaihtelua! :-D Käsinmaalaus ei ole ollut minun vahvimpia alojani. Tälläkään kertaa ei mennyt kovin hyvin. Sivellin toimi pikkurillin kohdalla ihan hyvin, mutta sitten se rupesi keräämään lakkaa itseensä, joten kuviot paksuuntuivat, vaikka kuinka yritin siveltimen joka välissä puhdistaa. Taidan jättää käsinmaalatut lepardit muille ja jatkaa itse leimauslinjalla. :-D
Kynsillä:
GT - Have a mint
ChG - Passion
Moss - Musta
Maalaatteko paljon käsin kynsille?

4 kommenttia:

 1. Mä maalaan paljonkin käsin, sillä leimaustarvikkeita en oo ikinä omistanu. Mut kynsilakkoja en käytä käsinmaalauksessa, koska nail art -siveltimet on kömpelöitä ja lakat paksuuntuu siinä..enkä mä myöskään osaa. Hankin akryylimaalit ja ne on ihan täydelliset maalatessa; enää en koske kynsilakkoihin kun pitää jotain maalata!:) Suosittelen akryylimaaleja, niillä sujuu ja pieleen menneen voi pyyhkiä vedellä pois:)

  Mun mielestä sun maalailut on hienot!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)
   Itseasiassa mulla on akryylimaaleja, mutta jotenkin koen ne työläiksi. Lakkaukset myös kuluivat nopeammin kun niitä käytin. :/ Tai siis se niillä tehty kuvio katosi vaikka oli päällyslakkaa. Pitäisi kai joskus taas kokeilla niitä uudestaan!

   Poista
 2. Mää en oo koskaan yrittäny maalata kynsille mitään. Pitäis kyllä kokeilla... Leopardit näyttää ihan siltä miltä pitääki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa joskus kokeilla, niin tietää onko se oma juttu vai ei. :)
   Olisin halunnut näistä hieman sirompia, mutta näillä mentiin.

   Poista