maanantai 7. huhtikuuta 2014

Tosi Tosi hyvä idea...

Eksyinpä tässä joku viikko sitten Carsonin 5+1 päiville, jossa näin hiusvärejä alennuksessa. Ja ei, mieleeni ei tullut napata mukaan sitä tuttua ja turvallista väriä, vaan se kaikista haastavin väri hiusten kanssa, punainen. 
Aikani juurikasvua katseltuani, kutsuin serkkuni värjäämään hiukseni. Minulla oli käynyt mielessä pieni pelko siitä, että värjäys ei tulisi onnistumaan toivomallani tavalla, koska purkin mukaan haluttuun sävyyn tukkani olisi liian tumma, mutta minähän en tukkaani vaalenna. Alla näette lähtötilanteen.
 Ei muuten ollut helpoin väri pois pestäväksi! Puolen tunnin suihkuttelunkin jälkeen vesi oli vaaleanpunaista, pöh. Mutta olisittepa nähneet ilmeeni kun katsoin peilistä tukkaa kuivatuksen jälkeen. Se pahin aavistus oli käynyt toteen. Väri tarttui kirkkaana vain juurikasvuun, ja muualta tukka muuttui ruskeanpunaiseksi. En tiedä sitten kumpi on parempi, vaalea juurikasvu, jolloin takaosasta tukka näytti siltä että siellä olisi ''kalju'' kohta, vai punainen juurikasvu, jolloin tukka näyttää siltä kuin päänahka olisi veressä. Eikä tässä vielä kaikki. Punainen väri rupesi jo nyt haalenemaan, joten juurikasvu rupeaa nyt näyttämään vaaleanpunaiselle.
Katsoo nyt jaksanko katsella tätä ihan varmasti uudeksi tukkamuodiksi tulevaa juurikasvua vai värjäänkö vain tukkani takaisin ruskeaksi. Eikä muuten ollut ensimmäinen kerta kun epäonnistun punaisen värin kanssa. (nim. kerran tuli kirkkaan oranssi tukka :-D)
Värjäättekö tukkanne itse vai jätättekö sen homman suosiolla ammattilaisille?

10 kommenttia:

 1. Itse käyn aina kampaajalla värjäyttämässä koska hiukseni ovat niin haastavat että en rupea edes yrittämään kotivärjäilyä (: Punaiseksikin olen värjäillyt silloin tällöin, mutta lähes aina käy samoin kuin sinulla ja tukka on punaruskea. Ärsyttää! Oma väri on vaan niin tumma ettei sitä oikein kirkkaaksi saa ):

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin pitäisi kyllä käydä kampaajalla, mutta joskus sitä menee sieltä missä aita on matalin ja tulos on tämä... :-D Ja kesällä minun tukka vaalenee ihan vaalean ruskeaksi, joten nyt on oikeastaan ihan sama millä värillä tätä värjää.

   Poista
 2. Punainen on hankala väri :( vaaleaan pohjaan kirkas punainen helpoin saada
  En värjää itse vaan värjäytän tällä hetkellä koulussa hiukset, opiskelen hiusalaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä! Viimeksi värjäytin hiukseni hiusalankoulussa, olisi tälläkin kertaa kannattanut. :)

   Poista
 3. Mulla on sama kuin Inellä. Usein mun kampaaja - kenen kanssa ollaan tehty yhteistyötä jo pitkään - yllättyy lopputuloksesta, kun ollaan laitettu värit muhimaan :D
  Mä olen muuten punaisten kanssa haasteellinen: Jos punainen taittaa keltaiseen, niin se haalistuu alta aikayksikön. Jos siniseen, niin väri on upea ja pysyyyyyyyyyyyyyyyyy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, aika jännää! :-D Mulla kävi kerran kampaajalla niin, ettei saatu punaista peitettyä, vaan yläosatukasta vaaleni vaaleanruskeaksi ja alaosa jäi punaiseksi. Korjattiin kuitenkin asia seuraavalla viikolla. :)

   Poista
 4. Mulla on sulle haaste mun blogissa. Käy vilkaisemassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta. :) Taidan toteuttaa sen samalla tavalla kuin sinä!

   Poista
  2. Juuh, ei kun vaan. :) Odottelenpa sitten sinun haastekuvia.

   Poista
  3. Siinä voi mennä aikaa, mutta jospa ensi viikolla saan aikaiseksi tehdä haasteen! :)

   Poista