tiistai 18. maaliskuuta 2014

Pelastaja leimat

Kuten otsikosta voi päätellä, alku kynsien kanssa ei ollut helppo. Tämä oli alkuperäinen idea. Väkersin ristikkoa varmaan tunnin, joka oli aivan turhaa koska viivat meni ihan vinoon, ne oli kaikkea muuta kuin siistit viivat ja ne olivat aivan liian paksut vaikka käytin ohuinta sivellintäni. Hetken mietittyäni päätin pelastaa kynnet leimaamalla. Ja se kyllä kannatti! Tämä BM-307:n perhosleima on ihana! Viikonlopun katsoin näitä kiiltävinä ja eilen mattasin nämä. Pientä kärkikulumaa on havaittavissa, mutta muuten ovat kyllä hienosti kestäneet. Molemmat kuvat on muuten otettu luonnonvalossa. 
Kynsillä:
Yeslove - 462 (alla 2x)
Kiko - 310 (raidat)
Yeslove - 401 (raitojen peitto)
+ leimat BM-307 ja konadin musta

Kiiltävä vai matta?

14 kommenttia:

 1. Tykkään matasta enemmän. Tulee esille paremmin kaikki sävyt :) Tajuaispa itekin välillä käyttää näitä pelastavia tekijöitä eikä vain heti näyttää vanulappua kynsille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, minäkin tykkään matasta sävyjen takia enemmän. :) Olin lähössä reissuun vkl, joten oli pakko pelastaa, koska aikaa ei olisi ollut tehdä uusia. :-D Mutta voihan sitä joskus vaikka harjotella uusia tekniikoita pilalle menneiden kanssa ennen kuin poistaa!

   Poista
 2. Ihanat kynnet. :) Matta on kivempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olisi pitänyt jo alussa matata nämä kynnet. :p

   Poista
 3. Matta on ehdottomasti kivempi. :) Vaikkei toki kiiltävässäkään mitään vikaa ole, matta tuo vaan värit jotenkin syvempinä esiin. Kaunis kokonaisuus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Matta iskee minullekkin paremmin, ja on myös sata kertaa helpompi kuvattava!

   Poista
 4. Wau, tuo mattaversio on upea! :)

  VastaaPoista
 5. Wow, this is a really cute manicure :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! :) Which one you choose matte or glossy?

   Poista