sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Barcelona osa 1: Ostokset

Kuten jo aiemmin totesin, Barcelonasta tuli ostettua vaikka mitä. Alla olevassa kuvassa näkyy kaikki ostokset.
 Kuvan yläreunasta löytyy suklaata, jotka on ostettu lähikaupasta. Huppari ja villapaita on Clockhousesta. Mekko Pull&Bearista, tässä on selkäpuoli osaksi avonainen, mikä teki tästä mekosta kiinnostavan. Legginssit on ostettu Shanasta. Keskellä olevat ns. jokapäiväntavarat on ostettu Primarkista, joka on muuten ihan älyttömän täynnä kaikkea kivaa tavaraa ja vielä halvalla! Soitin kyseisestä kaupasta äidilleni ja epäilin etten pääse kaupasta ikinä pois. :-D
 Tästä kaikki muut paitsi Desigualin kengät, oikealla oleva kassi ja siniset farkut (Clockhouse) on ostettu Primarkista. Esimerkkinä halvoista hinnoista voin sanoa harmaiden kenkien maksaneen huimat 3 euroa. Oikealla olevan kassin sain eräällä lappusella ilmaiseksi L'illa kauppakeskuksesta. 
 Paita Shanasta, topit ja kassi Forever21:sta ja kabuki + harja Primarkista. Syksyllä ostin sen kuuluisan Tangle Teezerin, ja ajattelin etten muita harjoja enää hyväksy. Olen kuitenkin haaveillut harjasta, jolla saa tukan föönätessä tuuheaksi, joten nappasin tämän mukaan. Eikä harja kyllä pettymys ole! Ei revi tukkaa ollenkaan, joten melkein sanoisin tämän olevan TT:n kahvallinen serkku. Teet ja hiusnaamio on hommattu lähikaupasta, ja voi kun tuo hiusnaamio tuoksuu hyvälle! Shampoo ja hoitoaine tarttui mukaan Kikon alennusmyynnistä, kuten suurin osa lakoistakin. Enkä voinut lähteä reissusta ilman uutta Desigualin laukkua. Monen päivän mietinnän jälkeen päädyin vähän isompaan laukkuun, jota voi kantaa kädessä tai olkapäällä pitkän hihnan ansiosta.
Oliko kiinnostavia ostoksia? Oliko seassa jotain tuttuja tuotteita?

4 kommenttia: