torstai 13. maaliskuuta 2014

Kiko Cupcake

Osa on jo varmaan malttamattomana ruudun takana odottanut, että milloin julkaisen kuvia Kikon Cupcake uutuuksista, joita on 10 eri sävyssä. Nämä ilmestyivät Kikoihin myyntiin juuri sopivasti reissuni aikana, Euroopan Kikon nettikaupasta niitä ei silloin vielä löytynyt, mutta nyt löytyy! Täältä voit tilata omat Kikosi. :) (jotka on muuten nettikaupassa kalliimpia kuin normikaupoissa)
Kauan mietin kaupassa, että mitkä sävyt haluan itselleni. Aluksi ostin 648 Pineapplen, 650 Peachin ja 654 Anisen. Hotellilla mietittyäni halusin vielä 655 Mintin. Cupcaket ovat siis mattatekstuuri/hiekkalakkoja, jotka sisältävät erivärisiä hippuja. Ylemmät kuvat on otettu ''lightboxissani'' ja alemmat luonnonvalossa.
Kiko 648 Pineapple
 Lakka oli helppo levittää ja vaati vain 2 kerrosta peittääkseen. Lakan pohja on vaaleankeltainen ja tässä on lisäksi ruskeita ja oransseja hippuja.
 Kiko 650 Peach
 Kaikki Cupcaket oli samanlaisia levittävyydeltään. Peach kuitenkin vaati 3 kerrosta peittävyyteen. Persikan värinen lakka oransseilla hipuilla.
Kiko 654 Anise
 Apua, ylemmässä kuvassa käsi näyttää kuolleelle. :-D Tämäkin helppo levittää, tarvitsi vain 2 kerrosta. Vaaleansininen lakka sinisillä hipuilla.
 Kiko 655 Mint
Jälleen kerran helppo tapaus, mutta vaatii 3 kerrosta täyteen peittävyyteen. Vaaleanvihreä/minttu lakka sinisillä ja punaisilla hipuilla. 
 Lisäksi kokeilin miltä nämä näyttävät päällyslakan kanssa. Tosin en jaksanut vaivautua laittamaan kuin yhden kerroksen, joten pinta ei ole vielä täysin tasainen.

Aiemmin minuun ei ole iskenyt tällaiset mattahiekat, mutta näistä kyllä tykkään! Ihanat pastellivärit ja todella rouhea hiekkapinta ilmeisesti hoitavat asiansa. Nämä kuivuvat aika nopeasti siihen kuntoon, että käsien kanssa voi jotain tehdä, mutta kovempaa kulutusta varten täytyy antaa kuivua paljon kauemmin kuin esimerkiksi Perfectin hiekkalakkojen. Tämä tuli huomattua mm. kenkiä laittaessa.
Mintin poistaminen oli todella outoa, koska vanulappu täyttyi todella pienestä ''hiekasta'' jota oli joka paikassa. Arvelen tämän johtuvan juurikin näistä erivärisistä hippusista. Muiden värien kanssa en moista huomannut.
Meinaatko hankkia Cupcakeja? Mitkä ovat suosikkisi?

12 kommenttia:

 1. Yes! muutama siellä oli sellasta mille voisin antaa kodin... tosi kivan värisiä ja näkösiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :) Olisin kyllä vielä punaisen voinut kotiuttaa...

   Poista
 2. Onpa jännällisiä lakkoja... Hauskan näkösiä kyllä.

  VastaaPoista
 3. Ovat kyllä jännännäköisiä:D Ite tykkään eniten sinisestä ja oranssista. Keltasen haluisin olevan hienompi, keltasista kun tykkään, mut tuo näyttää lähinnä siltä kun lakan sekaan olis laitettu paprikajauhetta:D Hyvät swatchit kyllä, en oo vielä missään näitä nähnyt, joten kiitos!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että swachit kelpas! :) En ajatellutkaan tuota keltaista noin, mutta kyllä se hieman vaikuttaa saaneensa paprikajauhetta sekaansa. :-D

   Poista
 4. Love your blog!!

  would you follow mine?
  davidoffnails.blogspot.com.au

  would mean the world to me!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! :)
   I started to follow your blog, great pictures!

   Poista