maanantai 31. maaliskuuta 2014

Auringonlasku

Tänään minun piti antaa teille ohje herkkumuffinsseihin, mutta... unohdin ottaa kameralla muffinsseista kuvat. Kännykkään nappasin kuvan, joten katsotaan sitten myöhemmin niitä muffinsseja ja ohjeita. Edellisen postauksen tarrat oli suht helppo irroittaa tikulla tökkien, eivät ne kokonaisina lähteneet, mutta ei tarvinnut hermoja kuitenkaan menettää.
Sitten sain tosi hyvän idean liukuvärjäyksestä ja teipistä. Homma kuitenkin meni pilalle, koska kasasin teippien päälle ihan liian paksun kerroksen lakkaa, jolloin niitä ei saanut enää nätisti irti. Kammottava kuva puhelimen laadulla. Joo ei, samantien poistoon.
 En kuitenkaan halunnut luovuttaa liukuvärjäyksen suhteen. Päädyin tekemään ns. auringonlasku liukuvärjäyksen. Yhden kerran aiemmin olen tehnyt liukuvärjäyksen kolmella lakalla, joten olen todella tyytyväinen tulokseen. (oikeasti myös nimetön ja pikkurilli on yhtä voimakkaan värisiä kuin etusormi)
 Ajattelin ensin leimata liukuvärjäyksen päälle kaupunkimaiseman, mutta päädyin kuitenkin MoYoun laattaan taas vaihteeksi. Tällä kertaa annoin leimojen kuivua varmaan 6 tuntia ennen päällyslakan laittamista, mutta silti nimettömän leimat halusi hieman levitä. En ymmärrä mikä ihme siinä on, että ne leviävät. Olen kokeillut ainakin 5 eri päällyslakkaa, pikakuivatustippoja, eri tekniikoita... Silti saan leimat leviämään varsinkin konadin mustalla. 
Kynsillä:
Nails - Snow white
Moss - Kultainen
Orly - What's the password?
Laca de unas - 342
+ leimat MoYou mother nature 01 ja konadin musta
Vinkkejä leimojen leviämisen estämiseen?

18 kommenttia:

 1. Sä oot kyllä ihan huippu liukuvärjäyksessä! Multa ei luonnistu ollenkaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh,noh, en mä nyt niin huippu ole. :-D Mutta onnea!! Kommenttisi oli 500. joten haluan palkita sinut, laitoin sinulle sähköpostia blogissasi näkyvään osoitteeseen. :)

   Poista
  2. Joskus on hyvä kommentoida oikeaan aikaan, oikeassa paikassa! ;)

   Poista
 2. Hienot liukuvärjäykset ja noi leimat sopii siihen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nyt sain jotenkin savannin mieleen näistä kynsistä. :-D

   Poista
 3. Nuo leimat käy tosi hyvin tuohon liukuvärjäykseen :) Miulla leviää leimat kans aina jonku verran päällyslakkaa laittaessa... pitkä aika on viime leimauksista, ku hermot menee. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) On se kumma kun ne tahtoo levitä, ja musta on kyllä ehdottomasti pahin levimään!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitän ja kumarran! :) (vai niiatakko pitäisi..)

   Poista
 5. Osta Hk Girlin päällyslakka, sillä ei leviä leimat :) nää on ihan älyttömän kauniit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin kallista päällyslakaksi. :( mutta kiitos vinkistä!
   Kiva kun tykkäät kynsistä! :)

   Poista
 6. Kauniit!!!

  Kun levität päällyslakan leimausten päälle, ota sitä siveltimeen paljon ja levitä se niin, että sivellin on melkein vaakatasossa kynnen suuntaisesti, jolloin se sivellin levittää sen päällyslakan ilman, että koskettaa niillä harjaksilla ollenkaan niitä leimoja. Ja ei päällekkäisiä vetoja, koska yleensä jos samasta kohdasta menee sipaisemaan toisen kerran, leimat leviävät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Tätä oon kokeillut, ja olen jopa ''tiputellut'' kynnelle tippoja jotta suti ei kuivu vetomatkalla, mutta blääh. Pitää kokeilla kyllä muuta mustaa leimatessa, jos se vika sittenkin olisi tuossa konadin mustassa... :-D

   Poista