torstai 27. maaliskuuta 2014

Laiskuus iski

Siivosin tiistaina lakkalaatikoitani, joista vastaan tuli (liian) monet kokokynnentarrat. En oikein tiedä mitä niistä ajattelisin. Toisaalta niissä on todella kivoja kuvioita, sellaisia joita itse ei ikinä saisi kynsille taiottua, mutta toisaalta haluaisin kuitenkin olla itse se kynsien koristelija. Olin kuitenkin päivän haistellut lakkoja, kun puhdistelin niiden likaisia kierteitä, joten otin sitten testiin erään tarrasetin. Sain tämän setin syksyllä miitissä Make Up Storelta. Pakettiin kuuluu 16 erikokoista tarraa, viila ja kynsinauhatyönnin.
 Näiden asettaminen oli vaikeampaa kuin luulin. Kynnen yläosa onnistui aina hyvin, mutta alaosaan sain tehtyä ruttuja vaikka mitä eri tekniikkaa käytinkin. Onneksi näiden tarrojen kuvio on kuitenkin niin täynnä kaikkea, ettei rypyt erotu. :-D Muutamasta kynnestä sain viilausvaiheessa repäistyä palan tarraa pois, jolloin ajattelin näiden olevan todella lyhytikäiset kynnet. Toisin kuitenkin kävi, koska nämä ovat edelleen kynsillä, toki kärjistä kuluneina siivouksen jäljiltä, mutta kuitenkin.
Oletteko te kokeilleet kokokynnentarroja? Mitä mielipiteitä niistä?

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tarroilla saa kyllä tehtyä vaikka mitä.

   Poista
 2. Kauniit tarrat on kyllä. Itselläni ei oo tullu tarroja lainkaan, mutta ne vois olla passelit just jos hsluaa yksityiskohtaisia ja monivärisiä kynsiä kuten tässä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Skittletteen nämä voisi myös sopia tai johonkin aksenttikynteen. :)

   Poista
 3. Voi vitsi, miten kivat tarrat! :) Musta ois kiva välillä käyttää koko kynnelle tarroja, mutta ei ne vaan asetu mun kynsille nätisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi vastauksen kestoa! En halunnut olla blogini 500 kommentoija itse, joten vastaan vasta nyt. Nuo tarrat oli kyllä kivoja! Oli minullakin hieman haasteita tarrojen asettumisen kanssa, mutta nämä olivat onneksi niin taipuisia että onnistui. :)

   Poista