perjantai 29. marraskuuta 2013

Ostoksia ja failranskis

Taas ois ostoksia esiteltävänä. Tehtiin kimppatilaus Nailsuppliesille. Itse tilasin Opin (kyllä luitte oikein, toinen Opi minun kokoelmaan) I snow you love me:n, joka on jo noussut kuuluisaksi ''strassinkorvaajaksi'' kynsihöperöiden keskuudessa. Mikä lie viilannut palan Opin kyljestä, onneksi se ei käyttöön vaikuta. Lisäksi valitsin kaksi China Glazea That's shore bright ja Peachy keen. Lisäksi kävin Maxissa hakemassa kaksi Flormarin mattelakkaa M14 ja M15 (yllättäen nämä tulivat halvemmiksi Maxista kuin beautycosmeticilta :o).
 Tässä todella hienot swatchit lakoista. Jokaista lakkaa 1 kerros tikulla, ja Peachy keen ei halunnut näyttäytyä kameralle oikeassa sävyssä. 
 Lisäksi olen fb kirpparin kautta ostantut kaksi laattaa Pueen44 ja BM-318. Ison laatan voitin Künsii-blogin arvonnasta. Ensimmäinen arvontavoitto minulle ja vielä todella mieluinen! :)
 Tässä vielä parempi kuva isosta laatasta. M kai tämän nimi on (edit: tämä onkin H2 :-D), tosin millään hakusanalla tätä en löytänyt. :-D Cheekyn laatta tämä kuitenkin on.
 Saimme miitissä alennuskoodin Polishinailille (-10e ihan sama mistä summasta). ''Tilailin'' sieltä waterdecaleja, joita blogissa ei olekaan nähty kuin kerran. Näistä en siis maksanut mitään, kiitos sponsorille. :)
Sitten vielä ne pilalle menneet kynnet. Minulla oli kiire salille, joten kuvauspuoli jäi hieman vajaaksi. Salin jälkeen kynnet oli jo ottanu osumaa, joten huonolla kuvilla piti pärjätä. Ei nämä muutenkaan mitenkään hienot ole, mutta mentiinpähän pari päivää. :-D Jokaisissa kynsissä siis M14 keskellä kynttä ja reunoilla M15.
Kynsillä:
Lumene - Be happy
Nails - Snow white (neonien alla)
Flormar - M14
Flormar - M15
Ginatricot - Sparkling silver

10 kommenttia:

  1. Oi, ihanat noi ChG lakat :) ♥ Mä en oo ostanut yhtään noita flormarin matte lakkaa.
    Ja mahtavat laatat, kyllä mullekin kelpais :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä ihania. :3 Mä veikkaan etten osta enempää kuin nuo kaks matte jotka halusin, nyt on neonlakkavärit koossa. :) Laattoja ei voi koskaan olla liikaa, eihän? :-D

      Poista
  2. Tilasin samaisesta paikasta OPIn lakkoja, ja jokaisesta puuttui samanlainen pala, kummallista! Ihan eri kohdasta pulloa kuitenkin. Tai siis yläreunasta, mutta toisesta takaa, toisesta sivulta ja sulla se puttuu tuosta edestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa! :o Aika jännä. Itseasiassa tilauksessa oli muitakin opeja, ja niistäkin taisi kaikista puuttua pala. En ymmärrä mitä ne niille tekee. :-D

      Poista
  3. Höh, ei nuo kynnet minusta oo mitenkään hullummat. :) Just ihanan pirtsakat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa. :-D Itse en tykännyt yhtään, väreistä kyllä mutta muuten jotenkin nääh. :(

      Poista
  4. Todella kivoja ostoksia! Ja tuo XL laatta on ihana! Tahtoo kanssa :D

    Haaste sinulle: http://laatikollinenlakkaa.blogspot.fi/2013/11/11-kohdan-haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään! :) Ja laatta <3 :3
      Pitääpäs vastailla haasteeseen, kiitos siitä! :)

      Poista
  5. Toi cheekyn laatta oli nimellä H2 siellä sivuilla. Jännää, että siinä kulmassa lukee M :D
    Hienot kynnet!! Värit ihan mun makuun =)
    Saat myös uuden lukijan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa! :-D Ei siis ihme, kun en löytänyt laattaa mistään.
      Kiitos! tykkäsin myös väreistä, mutta muuten en.
      Tervetuloa lukijaksi. :)

      Poista