sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Kynsimiitti Joensuu vol.3 osa.1

Tällä kertaa osallistuimme kolmen kuopiolaisvoimin Joensuussa järjestettyyn kynsimiittiin, jonne osallistui 15 kynsiharrastajaa. Matka Joensuuhun meni nopeasti takapenkin teininä istuen. :-D Alussa kokoonnuimme Hesburgerin/Sokoksen eteen, josta jatkoimme Sokoksen sisätiloihin meille järjestettyyn tilaisuuteen. Meille tarjoiltiin pientä purtavaa ja teetä/kahvia/mehua samalla, kun kuuntelimme esittelyjä erilaisista kosmetiikkatuotteista. Osa meistä sai toimia myös meikkausmallina. :)


Kauneustunnin jälkeen siirryimme Misifyn luokse miittailemaan. Pidimme ensin pienen esittelykierroksen, jonka jälkeen saimme hypisteltäviksi sponssipussukat. (jostain kumman syystä unohdin kuvata pussin, mutta sisällön esittelen myöhemmin) Kun pussit oli tarpeeksi tutkittu, rupeimme herkuttelemaan.
Mahat täynnä arvoimme jokaiselle joululahjan. Normaalisti olemme arponeet (kuopiossa) tuotteet niin, että ne ovat näkyneet, joten tämä oli todella hauska tapa, koska sisältöä ei osannut arvata etukäteen. (teille tämän pussin sisältö paljastuu myöhemmin)
Tämän jälkeen alkoi kirppistelyosuus. En ostanut yhtään lakkaa! (ei voida lasketa fb kirppiksen kautta ostettuja, miitissä saatuja lakkoja. :-D) Aika meni nopeasti höpötellessä ja kirppistellessä. Lopuksi otimme kuvan osallistujen kynsistä (yhdet puuttuu). 

Kiitokset miitin järjestäjille, osallistujille ja sponsoreille! Oli todella hauska piipahtaa myös toisella paikkakunnalla miitissä näkemässä uusia ihmisiä. :)
Linkit sponsoreille: 

2 kommenttia:

 1. Kiva kuulla että tykkäsit tuosta pakettiarvonnasta! :) Aateltiin, että se sopis kivasti teemaan vaikka saihan niitä viittätoista pakettia hetken aikaa paketoida, varsinkin kun kynsilakkapullot ei oo muodoiltaan niitä ihan helpoimpia paketoitavia. :D

  Kiva oli myös nähdä useampia Kuopiolaisiakin, Ninahan se on yksin aiemmin näissä meidän miiteissä juossut. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli paljon lisäjännitystä arvontaan tuolla tavalla! :-D Voishan tuota hyödyntää vaikka niin, että laittais tuotteita astioiden alle, ja sit silleen ne ois ''piilossa'' nii ei tarvi paketoida( ja jos ei oo joulu tulossa)
   Kiva oli Joensuulaisia nähdä, ja ainahan se on hauskaa kun pääsee höpöttämään kynsijutuista kun muut kaverit ei niistä oikein välitä,ainakaan niin paljoa kuin itse. :-D Mukava oli myös käydä Joensuussa, olin siellä aiemmin käynyt vain yliopistoon tutustumassa. :)

   Poista