tiistai 19. marraskuuta 2013

Kynsimiitti Joensuu vol.3 osa.3

Viimeisenä vuorossa miitin osalta on tietenkin kynnet. Tuskailin jo viikko ennen miittiä kynsien ideaa. :-D Onneks kuitenkin tällä kertaa ajatus ja toteutus kulkivat käsikadessä. Laattan kanssa oli kuitenkin pienoisia ongelmia, se jotenkin tukkiutui jo muutamasta leimauksesta. Tietenkin tämän jälkeen menen puhdistamaan sen, mutta koloihin jäi vettä, joka pilasi seuraavan yrityksen. Puhdistin laatan uudelleen ja kuivasin tällä kertaa sen föönillä. :-D Sama juttu kuin alussa, muutaman leiman jälkeen tukossa. Puhdistin jälleen, mutta tällä kertaa päätin jättää loput leimaamiset myöhemmälle. Onnekseni silloin laatta toimi hyvin ja sain kynnet tehtyä loppuun ilman ongelmia. Otin tällä kertaa myös kuvat joka vaiheen jälkeen, mutta selostamaan en rupea, koska kuvista näkee mitä on tehty jne.
Kynsillä:
Flormar - U08 (jopa 3x koska tunaroin, 1 olisi riittänyt)
HM - Mad confetti
Beauty UK - Matte top coat
+ kuviot QA58 ja Rimmelin Rock the metal

 Tästä näet myös miittiin osallistujien kynnet. :) 

6 kommenttia:

 1. Sulla oli kyllä todella kauniit kynnet, ihanan syvän sinivioletti toi pohjaväri. Siis onko tuo glitter H&M:ltä? Ei varmaan pahanhintainen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän myös tuosta flormarista, todellakin hyvä hinta-laatu suhteeltaan. :) Ja joo, glitteri on H&M:ltä, ja tais maksaa huimat 0,95e? :-D

   Poista
 2. Nää oli kyllä tosi nätit kynnet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kaikilla oli kyllä nätit ja teemaan sopivat kynnet!

   Poista
 3. Ihanan talviset noi sun kynnet.
  mun on pakko kyllä hommata toi kans itelle. Hienosti muuten oot koonnu muitenkin osallistujien kynsikuvat yhteen :)
  Musta sait samalla uuden lukija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja kunnia yhteiskuvasta menee meidän miitin järjestäjälle eli Misifylle. :) En siis ole sitä itse koonnut.
   Tervetuloa lukijaksi!

   Poista