tiistai 12. marraskuuta 2013

Glitterinen ranskis ja ostokset

Meinasin ensin esitellä vain kynnet, mutta tuntuisi hassulta esitellä ne, koska käytin niissä uutta lakkaa jota en ole esitellyt, joten julkaistaan sitten kaikki kerralla. :-D Itseasiassa halusin kokeilla ranskisteippihärpäkkeiden toimivuutta, joten siitä se ajatus sitten lähti. Olin pihi ja käytin samaa teippiä useammassa kynnessä. Lopulta turhauduin ja tein loput kynnet ilman teippejä. :-D Olisi vain pitänyt lätkäistä joka kynteen alussa teipit niin olisi sujunut, mutta seuraavalla kerralla sitten. Aluksi koristelin ranskisrajan vain Yeslovella, mutta se ei näyttänyt hyvälle joten lisäsin vielä jollyä. Lopuksi strassit nimettömiin ja valmiita oltiin. :)
Kynsillä:
Lumene - Be happy (ranskispohja)
Nails - Snow white
GR jolly jewels - 107
Yeslove - D5
+ strassit
Sitten niihin ostoksiin. Tehtiin kimppatilaus kosmetik4lessille. Tyydyin tällä kertaa enemmän muihin tuotteisiin kuin lakkoihin. Rasvoja ei koskaan ole liikaa, ostin kaksi käsi- ja yhden jalkarasvan. Etsin itselleni sitä sopivaa ripsiväriä, joten tämän otin kokeiluun, josko siitä tulisi se ''paras''. Laatta on jo lähtenyt eteenpäin ja no tarrojen kanssa minun on otettava uusinta kokeilu. 
 Lakoiksi valikoitui pelastaja mattalakan lisäksi nämä kaksi essencea. Punainen glitteröveri on Time for romance, ja se peittää tikulla kahdella kerroksella. Hopealakka punertavalla shimmerillä on Grey-t to be here, ja se peitti yhdellä kerroksella. Tikuilla oikea reuna on matattu. 
 Nämä glitterit tulivat luokseni paikallisen kynsiharrastajan kautta. Yesloveja on kovin hankala saada mistään, joten olin innoissani kun kuulin mahdollisesti myyntiin tulevista lakoista. :) Nappasin samalla myös mukaan tuon Golden rosen crystal- lakan (nro. 11). Yeslove D5 esiintyikin jo kynsillä ja YL 11 on sininenglitter luultavasti sinisellä pohjalla (tikkuni/kiekkoni loppuivat :( )
 Näin paljon asiaa tällä kertaa, vaikka olin tulossa tekemään lyhyttä postausta. 
Nappasiko mikään ostoksista? :)

2 kommenttia: