tiistai 7. syyskuuta 2021

Oranssia leimaa

 Heippa!

Töihin paluun jälkeen ei ole ollut hirveästi energiaa töiden jälkeen ja inspiraatio kynsiin on ollut hieman hukassa. Onneksi kynnet toimii simppeleinäkin! Tällä kertaa sain leimattua värikkäällä leimauslakalla, jolla piti jo viime kerralla leimata. Valitsin pohjalle kivan Opin Live.Love.Carnavalin, jonka päälle ColourAliken oranssilla Self Controlilla leima. Se tuli hoksattua leimatessa, että ainakin tämä leimauslakka kuivuu aika nopeasti, joten turhalle vitkuttelulle ei ollut aikaa ja laattaa sai puhdistaa jatkuvasti. Parhaimmillaan leimaan kaikki kynnet ilman laatan puhdistusta. :)
Kynsillä:
Opi - Live.Love.Carnaval
+ leimat Harunouta - L09 ja ColourAlike - Self control

6 kommenttia:

 1. Voi miten ihanan räiskyvät kynnet! Yksinkertainen todellakin toimii :)

  Mutta siis mitä, voiko kaikki kynnet leimata ilman että putsaa laattaa välissä? Mulle on iskostunut päähän, että laatta pitää putsata joka leiman välissä ja siksi ehkä koenkin homman niin työlääksi. Nythän mun pitää ihan testata, kuinka monta leimaa saan tehtyä ilman laatan putsaamista :D Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Joo aina menny laiskimman kautta ja leimannu niin monta kynttä ku vaan voinu ilman puhistusta. :-D Yleensä kaikki menee jos on nopee, joskus pärjää yhellä puhistuksella.

   Poista
 2. Looks good and love the colours :-D

  VastaaPoista