tiistai 9. kesäkuuta 2020

Leimasin marmorointia

Heippa!
Leimaajat, ilmiantakaa teidän päällyslakkanne! Tein tosi kivat väritetyt leimadecalit, mutta kun kokeilin eri päällyslakkoja mitä laatikossa oli jäljellä, jokainen levitti leimoja enemmän tai vähemmän. Ainut mikä toimi ja mitä käytin myös tänään näkyvissä kynsissä oli Essencen Ultra gloss topcoat, mutta koska se kuivuu nykyään todella hitaasti se ei toimi minulle.
Olen vältellyt Picture Polishin lakkoja heidän instagramissa järjestämänsä kilpailun jälkeen, joka oli vuonna 2018. En edelleenkään ymmärrä heidän syytään kisan keskeyttämiselle. Ajattelin että ehkä kuitenkin näin kahden vuoden jälkeen, voisin kokeilla jälleen heidän lakkojaan. Päädyin tekemään leimasinmarmoroinnit, jonka päälle lisäsin seepraleimat. Ihan kivat vaikka itse sanonkin. :)
Kynsillä:
Essence - Wild white ways
Picture Polish - Salt water
Picture Polish - Jewels
+ leimat MoYou Pro XL - 04 ja ColourAlike - Kind of black

Näiden kynsien myötä saatan ehkä tarttua uudestaankin PP:n lakkoihin, mutta tuskin ihan hetkeen ettei ihan hurjaksi tämä vauhti mene. ;)

4 kommenttia:

  1. Nätit on :) itse käytän Seche Viveä tai Glisten & Glow Top Of Heavenia :) kumpikaan ei sottaa leimoja ja etenkin Seche antaa hyvän pysyvyyden lakoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täytyypä tutkia noita lakkoja! Oma luottolakka on siis ollut kikolta mutta ei viitsisi pelkkää lakkaa tilata, ja muulle ei ole palavaa tarvetta. :-D

      Poista