tiistai 30. heinäkuuta 2019

Qstock 2019

Moikka!
Kai nautitte viime viikonlopun helteistä? Itse ainakin palaisin mielelläni takaisin viikonloppuun, koska nyt pihalla oleva +8 astetta ei houkuttele yhtään. Viikonloppuna oli Qstock, johon osallistuin viime vuoden tapaan 2 päivän rannekkeella. Ja festarikokemushan ei olisi mitään ilman festarikynsiä, joten päädyin tekemään niistä melko räväkät.
Kynsillä:
Essence - Mermaid tales
F.U.N Lacquer - Lucky girl
Essence - Wild white ways
Flormar - M15
Kiko - 271 Sparkle T. silver multicolour
Golden rose JJ - 107
+ leimat H2 ja Dashican mustaleimauslakka

 Innostuin koristelemaan kynsien lisäksi myös itseäni; Perjantaina koristelin ohimoni glitterillä ja lauantaina innostuin laittamaan glitteriä tukkaan. Jos jollakin on hyviä vinkkejä miten tämän saa helpoiten irti hiuksista, niin otan niitä mielelläni vastaan!

Kaiken kaikkiaan Qstock oli jälleen oikein onnistunut festari. Viikonlopun erikoisin kokemus oli Subwayn järjestämä Silent disco, joka oli hauskinta vähään aikaan. :-D (osallistujille jaettiin kuulokkeet joista soi musiikkia ja porukka jammasi menemään ne päässä. Ulkopuolisille se näytti nopeasti siltä että kaikki tanssivat kuulosuojaimet päässä hiljaisuudessa ja sen takia ilmeet olivatkin näkemisen arvoisia. :-D) 
Seuraava live-keikka onkin Rammstein, oletko tulossa?

2 kommenttia:

  1. Tosi kivat festarikynnet. Lucky girl on ihana ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Se on kyllä, harmi ettei kaikkea sen kimallusta saanut tallennettua kuviin.

      Poista