tiistai 31. lokakuuta 2017

China glaze - Hot flash

Muistaakseni ostin China Glazen Hot flashin viime vuonna I love me-messuilta jonkinlaisessa kimppapaketissa. Nykyään tulee harvemmin tartuttua China Glazen lakkoihin, koska niiden suti ei sovi minun kynsille. Halusin kuitenkin kokeilla Hot flashin - ja yllätyinkin positiivisesti. Vaikka suti olikin kapea tämä lakka ikään kuin liukui kynsille. Kaksi kerrosta riitti peittämään nykyiset pitkät kynteni, lyhempien kynsien omistaja voisi päästä jopa kerroksella hyvänä päivänä.
Kynsillä:
China Glaze - Hot flash
Dance Legend - Top prismatic

Näinä erittäin aurinkoisina (not) päivinä ei oikein saa vangittua holoefektiä muuten kuin vippaskonsteilla ja tämän kertaisena konstina tarvittiin avonainen toppi. Puhelin tissivakoon taskulamppu päällä ja sitten taiteilemaan. :-D Onneksi naapureilla ei ole näköyhteyttä meidän parvekkeelle.

Millä lakalla sinä olet viimeksi lakannut?


10 kommenttia:

 1. Kaunis lakka ja hauska tarina! :D

  VastaaPoista
 2. Mä oon missannut koko Hot Flashin olemassaolon, mutta se on kyllä kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhtä hyvin se näytti mullakin tuolla varastossa säilyvän melkein vuoden koskemattomana. :-D

   Poista
 3. Onpas nätti tää lakka ^.^
  Miulla oli kynsillä viimeksi PP:n Merge, seuraavaksi suunnittelin lakkaavani uudella lakallani PP:n Moscow:lla :)

  VastaaPoista
 4. Mä vihaan China Glazen sutia ku se on niin ohut ja kummallinen. Sama vanhoissa Essien lakois! Hah, olis varmaan naapureilla hyvä ilme jos näkis tollasen tilanteen :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja ihmettelen sitä että ne edelleen jatkaa saman sudin kanssa vaikka palautetta on varmasti tullut useaankin otteeseen.
   Ois voinu kyllä olla, onneks jäi näkemättä. :-D

   Poista