keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Lakkailut - osa yksi

Tuskin pieleen menee, jos sanon jokaisen harrastuksen sisältävän ylä- ja alamäkiä. Kynsiharrastuksessa alamäet näkyvät useimmiten pieleen menneenä lakkauksena, huonoina kuvina, kynsille sattuneina onnettomuuksilla ja ties millä. Ajattelin ruveta kokoamaan omat alamäkeni Lakkailut postauksien alle. Postauksissa näkyvät kynnet edustavat yllä mainitsemiani asioita, joten mitään priimaa ei ole odotettavissa. :-D Pidemmittä puheitta eiköhän käydä käsiksi ensimmäisiin alamäkiin.
Liukuväriä color paintseilla: sinänsä hyvä idea siihen asti kunnes päätän kokeilla kynsivinyyleita, jotka eivät halunneet tehdä yhteistyötä. Kuvat myös kakkalaatua.
Blobbicure-postauksessa puhuin siitä kuinka yritin päättää poistanko tunnisteen vai teenkö uudet kynnet kyseiselle tunnisteelle. Noh siitä innoittamana tein distressed-tunnisteeseen kynnet, mutta kappas kummaa kun kamera pilasi suunnitelmani. Kynnet jees, kamera buu.
 Näistä kynsistä en ollut ihan varma julkaisenko omassa postauksessaan vai tässä, mutta päädyin kuitenkin tähän postaukseen, koska onnistuneita kuvia oli vain yksi. Kynsistä tykkäsin kuitenkin tosi paljon, mitä nyt parissa kynnessä leimat tekivät hieman vauhtiraitaa pitkin kynttä.
 Viimeisenä kynnet, jotka tein koiranäyttelyyn harmaan esittelymekkoni kaveriksi. (ihanku tällä ois merkitystä). Jälleen kerran kynnet oli ihan kivat, kuvat ei. Pitäisi näköjään opetella tuon kameran käyttöä uudestaan, kun kuvat sakkaavat näin pahasti. 
Huomasin juuri kuvakansioita selatessani, että olen lakannut kynteni kunnolla viimeksi maaliskuussa. Siis 2 kuukautta sitten?!? En tiedä mikä kynsiini on taas iskenyt kun 7/10 kärsii enemmän tai vähemmän liuskoittumisesta vaikka kuinka olen rasvannut, kuorinut ja käyttänyt kosteuttavia lakkoja. Ei siis liene ihme, jos lakkausinto on jäänyt vähemmälle rapistuvien kynsien tieltä. Mut hei kyllä tää tästä, on ne ennenki suosta nousseet. :)
Mitäs teille kuuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti