torstai 18. helmikuuta 2016

Tuplaleimausta ja vähän glitteriä

Tässä postauksessa teidän piti nähdä upeat foliokynnet, mutta Bornprettystorelta testiin saamani foliot eivät olleet yhteistyöhaluisia. Otin siis suunnitelman B käyttöön ja nyt näettekin miten heidän musta löllöstampperi toimii. Ja mitä tämän löllöyteen tulee, niin ihan keskilöllö. Tykkään leimata enemmän napakammilla leimasimilla ja siksi minulla ei löllöintä löllöä ole, mutta oletan tämän olevan sitä kovempi. Ensimmäisellä kokeilu kerralla sain vain reikäisiä levinneitä leimoja, mutta pienellä hienosäädöllä (buffaus ja asetoni) pääsin stampperin kanssa yhteisymmärrykseen. (alla oleva kuva ennen hienosäätöä)
 Innostuinkin sitten leimauksesta niin paljon, että tein kynsille ensimmäistä kertaa ikinä tuplaleimauksen! Keskisormi ja peukalo halusi erottua massasta (folioepisodin takia), joten koristelin ne kerroksella glitteriä ja kuviot piirsin Essencen Tattoo linerilla, joka on muuten ihan toimiva juttu.
Kynsillä:
Ginatricot - Black (2x)
Opi - This gown needs a crown (2x glitterin alla)
Golden Rose Jolly Jewels - 122
+ leimat Pueen 59 ja ChG - Passion ja Opi - Silver canvas
+ Essence - Tattoo liner


Oletko kokeillut bps:n erivärisiä leimasimia?

6 kommenttia:

 1. Ooh, onpa ihanat lakkaukset! Tykästyin kovin noihin tuplaleimakynsiin ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mäkin tykkäsin niistä, ja jälkikäteen totesin et ois vaan pitäny kaikki kynnet tehdä samalla kaavalla, mutten enää foliotempauksen jälkeen jaksanut poistaa glittereitä niin tämä oli tulos. :-D

   Poista
 2. Täällä kans yks tuplaleimauskynsien ihailija! Tosi hienot kynnet :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :> Tuplaleimaukset on kyl näppärä koristelutapa.

   Poista