tiistai 16. joulukuuta 2014

Joululahja itselle

Pari viikkoa sitten instragram täyttyi upeista F.U.N lacquerin lakoista, ja erityisesti 1st Anniversary-kokoelman lakoista. Koska yksi upeimmista lakoistani: Colour lock - Glittering gold, on niin vanha lakka, enkä löydä sitä enää mistään, täytyi se korvata jotenkin. Aluksi hamuilin China Glazen I'm not a lionia, mutta sekin lakka alkaa olla jo vaikeasti saatavissa. F.U.N lacquerin kokoelmassa oli sitten yksi helmi, joka muistutti todella paljon kyseistä lakkaa, olemalla jopa upeampi kuin edeltäjänsä. Päätin hommata kyseisen lakan, vaikka hinta kirpaisikin, mutta menkööt sitten joululahjana itselle! En tietenkään voinut tyytyä vain yhteen funii, joten päädyin Million dollar dreamiin ja Secrettiin. MDD oli luonnossa ihanempi kuin kuvissa, enkä kadu yhtää sen ostoa, mutta Secret oli hienoinen pettymys, koska se ei meinannut itsessään peittää millään. Pitänee kokeilla löytää sille joku sopiva lakka alle, niin sekin pääsee sitten edukseen.
Kynsillä:
F.U.N lacquer - Million dollar dream
F.U.N lacquer - Secret

 Sen kummempia koristeluita en näihin halunnut tehdä, joten kokeilin BornPrettyStoresta testiin saamiani 3D-koristeita. Laitoin koristeen kiinni ihan päällyslakalla, mutta pidinkin sitä vain kuvauksen ajan kynnellä. Voisin kuvitella laittavani nämä joihinkin juhliin esim: uuteen vuoteen, arjessa ovat liian haastavat. :-D Muutenkin oli tosi hassun tuntoinen kun sormenpää oli yhtäkkiä paljon painavampi kuin normaalisti. Täältä voit hankkia korut itsellesi. (ja koriste on keskellä kynttä, kuva vääristää!)
Oletko ostanut itsellesi joululahjoja?

8 kommenttia:

 1. Upeita lakkoja!
  Mä tilasin joululahjaks yhden Anna Gorelovan talvikokoelmasta, koska pöllölakat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on!
   Pöllölakat on kyllä kans upeita, liikaa kaikkea kivaa on tehty. :-D

   Poista
 2. Nää lakat on niin upeet! Mulle on tulossa toi Million Dollar Dream. Olisin tilannu myös Secretin mut se oli loppu :/ Kauan sulla kesti toimitus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä! Itse olin haukkana heti paikalla tilaamassa etteivät loppuneet, koska nuo tosissaan meni todella nopeasti. :/ Mutta onneks sait Millon dollar dreamin!
   Tilasin llarowelta ja saapumisessa meni n.2 viikkoa. :)

   Poista