sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Ooops! I did it again...

Hmph, miksi kaikki merkit julkaisevat koko ajan kivoja lakkoja/kokoelmia, jotka olisi saatava itselle? Ajattelin, että kesällä ei tule paljoa lakkoja osteltua vaan mites sitten kävikään... Tuli kimppatilaus kosmetikille, norwaynailssille (nämä lakat unohdin kuvata :-D), beautycosmetikille. Nämä ovat vasta saapuneita tilauksia, tulossa on vielä kimppaa nailsavelle, kosmetikille uudestaan ja dashicalle. Oi voi sanon minä.
Olen kuitenkin karsinut lakkakokoelmastani niitä ei niin mieluisia lakkoja, jotka ovat tänään sitten kynsikirpalla huutokaupassa, joten menkääs sinne huutelemaan!
Mutta sitten niihin ostoksiin, joita on paljon.
Tämä paketti tuli jo kesällä, mutta saan esiteltyä tämän vasta nyt. Kerrankin Essenceltä tuli kokoelma, josta halusin kaikki lakat. Aquatix-kokoelmasta mukaan päätyi myös shimmer pearlssit, puuterisivellin ja rajauskynä. Otin myös testiin Essencen korjauskynän, jota suosittelen kyllä kaikille! 
Mermaid's secret, Pearls are a girl's best friend, Aquatix bay, Under the sea, Finding dori, Under water love
Kokoelmasta löytyy kaikkea hiekasta holoon. Omaksi suosikiksi paljastui Mermaid's secret.
 Nämä lakat on saapuneet minulle kirpputorien kautta. Essiet tulivat Ninianen avustuksella paikalliselta kirpparilta (Peach daiquin ja Splash of grenadine). Shimmer Polishit taas ostin Belegweniltä.
 Sitten päästäänkin jo beautycosmetikin tilaukseen. Olen odottanut Golden rosen Galaxyjä sinne jo yli puoli vuotta, mutta koska niitä ei siellä vieläkään ole enkä tiedä tuleeko ne koskaan, niin tehtiin  sitten kimppatilaus pari viikkoa sitten.
Perfectin lakat ovat minusta parhaita hinta-laatusuhteeltaan mitä beautycosmetikilta saa. Ainut hyvinkin ärsyttävä asia näissä lakoissa on tuo nimi. Yritäppä etsiä googlesta Perfect sand laqcueria ilman että sinne tulee kaikki maailman hiekkalakat, pistää kyllä kyrsimään. :-D
 Perfectiltä oli tullut kaksi uutta kokoelmaa Effect ja Dots. Dotseissa osa on ilmeisesti hiekkoja ja osa glittersekoituksia. Itse sain valittua sieltä 3 hiekkaa: S104,S106 ja S108. Ylärivin oikeassa reunassa on effect kokoelman S127.
Alarivissä on Perfectin Sand laqcuer kokoelmasta S72, S81 ja uutuudet S82 ja S84. Nämä uutuudet ovat hyvin samanlaisia Kikon Cupcake-lakkojen kanssa.
 Tilaukseen pääsi myös minulle uusi merkki Gabrini, jonka glitterlakat olivat naurettavan halpoja (0.90e). Golden rosen lakat ajavatkin sitten neutraalimpaa linjaa, josko sitä joskus osaisin rauhallisimpiakin lakkauksia tehdä. :-D
 Ylärivi: Gabrini Confetti: 106, 121 ja 125
Alarivi: Golden rose:70, 71 ja 101
Kai jollakin muullakin on ostelut nyt menneet hieman yli? Enhän voi olla ainut..? :-D
Mikä oli suosikkisi ostoksista?

12 kommenttia:

 1. Perfectin lakat kiinnostaa mua kovasti.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Jep! Nyt kun kaikki saisi vielä kynsille.. :-D

   Poista
 3. Rupesin himoittee tilausta tonne murskaamolle...... :D En ookkaan aikoihin sieltä tilannu mitään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mulle on paketit tuleet onneks aina ehjinä, pakkauksien sisältö vaan on ollut aina mysteeri. :-D

   Poista
 4. Noi Perfectin 4 ekaa näyttää tosi houkutteleville... nehän vähän niinkuin värivariaatioita OPI:n Muppets World Tour lakasta!

  Ja kun nyt kerran kysyi niin: Ei, muilla ei ole ostelut menneet yli... sä olet ainut... =DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania ne ovatkin! Tosi hiekkaisia ja kimaltelevia. :)
   Haha, muistan kyllä sun ostospostauksen viime viikolta! :-D En ole ainut!

   Poista
 5. Uih mitä lakkoja :P
  Miulla ei ihan ole mennyt ostelut yli (VIELÄ)... Koitan kovasti säästellä lokakuuhun kun olen lähdössä reissuun ;) Mutta jonkin verran on tullut repsahdettua tässä kuussa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No elä muuta sano!
   Minunkin pitäisi säästää, koska olen myös menossa ensi kuussa reissuun, mutta kun eihän sitä voi jättää jotain kivaa tilaamatta... :-D

   Poista
 6. Kyllähän sitä on kesän aikana tullut osteltua, ehkä jopa vähän liikaakin! Hupsista! :D
  Ihania nuo kaikki sun lakat<3 Paljon sulle tuli Beautylta posteja? Mä haluisin sieltä, niin paljon muutamia lakkoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten sitä onkin tullut repsahdettua kesällä? :-D Hellekkö se sekoitti päät...
   Tilattiin aika iso kimppa (yli 100e lakkoja) niin posteja tuli 28e. :)

   Poista