sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Make up store: Jessica

Sain tuplavoiton maaliskuussa Väri-epä-suoran blogista. Palkinto sisälsi Make Up Storeen 30 min manikyyrin sekä cover all mix peitevärin(+sivellin), jota voin suositella! :)
Viime viikon torstaina sain itseni viimein liikkeelle käyttämään palkintoni, joka olisi mennyt umpeen toukokuun lopussa. Make Up Storen Piia teki minulle manikyyrin, johon oikeasti meni aikaa n. 50 min, koska höpöttelimme samalla kaikesta maan ja taivaan välillä. :-D En halunnut mitään synkkää kynsille, joten Piia ehdotti Jessica-lakkaa, joka on hiekkalakka. Jessica peitti 2 helpolla kerroksella ja hiekka pinta muodostui karheaksi iltaan mennessä. Sain kyseisen lakan myös mukaani, kiitos siitä! :) (kuvassa mukana kynsikoristekirppiksen huutokaupasta haalittu ensimmäinen KBShimmer: Falling for Hue)
 Jessica on minulla vieläkin kynsillä, hiekkapinta on hieman heikentynyt, mutta muuten lakka on ihan samassa kunnossa kuin torstaina! Alla oleva kuva on otettu torstaina.
 Ja tämä kuva on otettu tänää. Ei mitään eroa eihän?
Oletteko käyneet manikyyrissä?

10 kommenttia:

 1. Olen käynyt sillon kun olin koulussa, koulutukseni on kosmetogi niin tulee sitten tehtyä itelle :)
  Toi Jessica on ihana lakka!

  Onnea muuten voitoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ammattietuja selvästi. ;D
   Jessica on kyllä tosi kiva!
   Ja kiitos. :)

   Poista
 2. Ompa ihana lakka... Samoten tuo Kbs...

  VastaaPoista
 3. Mä oon kerran käynyt. Tosin en ollu ollenkaan tyytyväinen silloin lopputulokseen. :/ Tuo Jessic on kyllä upea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi höh, mikä meni pieleen? :/
   Mä olen 2 kertaa nuorempana käynyt ja silloin kynnet viilattiin ihan ihmeellisen mallisiksi. :-D eka kerralla ihme lätyiksi ja toisella kerralla ihan vinoon. :-D

   Poista
  2. No juuri tuo viilaus. :D Lähdin sieltä ihmeen muotoisilla kynsillä ja ne oli jotenki terävät joka reunasta. Jouduin ite sitten viilaamaan ne kuntoon. :D

   Poista
  3. Oijjoi! :( Tämän takia olen ehkä hieman vältellyt omien kynsien antamista muiden käsittelyyn..

   Poista