tiistai 7. heinäkuuta 2015

Zoya - Veruschka

Pidän vihreästä ja se on ollut lempivärini nuorempana (nyt rinnalle kirittää pinkki, minttu jne..), mutta kynsille en kovin monesti vihreää ole lätkinyt. En tiedä johtuuko se oikean sävyisen vihreän puutteesta vai vihreiden sopimattomuudesta kynsilleni. Tästä huolimatta en voinut jättää ostamatta alennuksessa olevaa Zoyan Veruschkaa. Ja nyt kun lakan kynsille asti sain en voi kuin todeta, että se on kaunis. Tummanvihreä mattalakka pienellä shimmerillä ja peittää kahdella vaivattomalla kerroksella. Innostuin lakasta niin, että otin teille kuvan ennen koristeluja.
 Sitten tulikin koristelujen vuoro, joihin sain pakkomielteen Pueenin kiekuralaatasta. Leimaaminen ei onnistunut kuten yleensä, joten tyydyin leimaamaan vain kaksi kynttä. Muihin kynsiin käytin elmukelmutekniikkaa. Kelmuilu on minusta liian aliarvostettu koristelutyyli, se on helppoa mutta sillä saisi aikaiseksi vaikka minkälaisia kynsiä!
Kynsillä:
Zoya - Veruschka (2x)
Kiko - 626 Lawn green (mirror)
+ leimat Pueen73

Ajattelin aluksi jättää kynnet ilman päällyslakkaa, mutta totesin kynsien hajoavan joko tallilla tai töissä ilman sitä hetkessä joten muuta vaihtoehtoa ei ollut. (mattapäällyslakka näin jälkiviisaana) Pidin paljon enemmän päällyslakattomasta versiosta, koska siinä Veruschka on mielestäni enemmän edukseen.
Kumpi versio sinuun iskee?

10 kommenttia:

 1. Upee lakka ja upeet koristelut! Mattana on vähän hienompi, mut hienot on kiiltävänäkin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nää on mattana ehkä vähän vaaleemmat ja siks tykkään enemmän niistä.

   Poista
 2. Huikeat kynnet, tykkään näistä tosi paljon sekä mattana että kiiltävänä!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Se on ♥ Kuten moni muukin Zoyan lakka. :)

   Poista
 4. Kaunis lakka! Molemmat versiot toimii :)

  VastaaPoista