perjantai 24. heinäkuuta 2015

Dance Legend ja Bow swatcheja

Tehtiin kesäkuussa Dance Legendille kimppatilaus. Tilasin sieltä 4 lakkaa itselleni synttärilahjaksi. Olisin voinut ottaa useammanki lakan (kukapa ei?), mutta tällä kertaa onnistuin rajaamaan näihin kaunokaisiin. Ainiin, tilaus tuli kolmessa viikossa, vaikka olin valmistautunut kolmeen kuukauteen, koska Venäjä. Tullilta myös vältyttiin, koska pakettiin oli merkitty summaksi jotain 20e luokkaa. Mutta sitten niihin lakkoihin.
Ensimmäisen vuorossa Lada. Söpöt pöllökuvioset lakat on suunnitellut Anna Gorelova dalelle. Lada on hennon vaaleanpunainen lakka runsaalla kultaisella shimmerillä. Sekaan on eksynyt myös muutamia isompia hippuja. Lada peitti 3:lla helpolla kerroksella. Hemppis lakka, tykkään!


Holy S*#T! Eikun Holy Diver, mutta niin nätti lakka, että ensimmäinen reaktio lakasta oli mykistynyt. On melkein vääryys, jos tätä lakkaa ei omista. Tätä on kuvailtu sinisenturkoosiksi hopeilla holohipuilla ja se käy minulle. Kynsillä on 2 kerrosta, mutta kolmas kerros ei olisi pahitteeksi pidemmille kynsille. Tämän lakan myötä aloin himoita muitakin Wow Prism-lakkoja.

♥_♥!!
 Seuraavaksi käydään käsiksi Bow-lakkoihin. Minulle nämä ainakin olivat aivan tuntemattomia, mutta kun bongasin ne nettikaupasta alkoi heti armoton googletus. Bow-lakat ovat myös EDIT: ovatkin ilmeisesti aivan oma merkkinsä vaikka pulloissa lukee By Dale ja niistä on tullut tähän mennessä kolme kokoelmaa. Minun valitsemani lakat ovat Neonation kokoelmasta.
First Light on keltainen neonlakka hopeankeltaisella holohipulla. Lakka vaati itsekseen peittääkseen 4 kerrosta, mutta valkoisen päällä pääsee varmasti parilla kerroksella. Ensimmäinen kuva on otettu auringossa ja toinen varjossa.

Doll Everyone on aivan älyttömän upea neonpinkki lakka hopealla holohipulla. Tätä voisi hieman verrata piCture pOlishin Sizzleen, mutta tässä hiput ovat hieman isompia mitä Sizzlessä. Doll Everyonea on kynsillä 3 kerrosta ja tämän kanssa on myös parempi laittaa alle valkoista lakkaa. Tämä on niin minun lakka ja havittelin jo tilaavani tälle varakappaleen!

 Mikä on sinun suosikkisi?

12 kommenttia:

 1. Wow prismat on kyllä pirun nättejä lakkoja :) Holy diver valikoituu tuon ihanan neonkeltaisen (mun ruudulla ennemmin vihreä) kans mun suosikeiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wowit ovat kyllä kerrassaan upeita. :) Tuolta näkyy paremmat kuvat lakoista! http://nails.annagorelova.com/bow-nail-polish/

   Poista
 2. Holy Driver ehdottomasti! Sen aion vielä joskus hankkia, kunhan MiNailsin varastot täyttyis.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa saat sen itsellesi! :) Muistelin että sinulla olisi jo ollut se, mutta sekoitin tämän Night rangeriin. :)

   Poista
 3. Ihana Holy Diver! Millaiset postikulut tuolta tulee, ts. onko yksin tilaamisessa mitään järkeä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa tähän sanoa, koska tilattiin kimpassa ja yli 10 lakkaa tulee ilmaisilla postikuluilla. :) Paitsi nyt kun vilkaisin sivuja niin lukee posteiksi 10 USD.

   Poista
 4. Tosi kauniita lakkoja kaikki! <3 mikäs noitten bow lakkojen idea on, onko ne halvempia vai siis miksi dale on julkaissut lakkoja eri nimellä :o?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa en tiedä. Yritin ottaa selvää ja Anna Gorelovan blogissa kerrottiin, että ne ovat oma merkkinsä, mutta minua hämää kun pulloissa lukee By Dance Legend. Nää on näitä mystisiä juttuja, joihin ehkä joskus tulee selkoa. :-D

   Poista
 5. Holy Diver<3 Yksi upeimpia lakkoja mitä on! Harmi että kuvissa sen upeus ei koskaan pääse oikeuksiinsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut! :) Onneksi sitä voi ihastella luonnossa vaikka kuinka kauan. :-D

   Poista