maanantai 20. heinäkuuta 2015

OPI Color Paints

Minäki ku kaikki muutki!
En enää jaksanut olla ilman suosittuja vesivärilakkoja, joten tilasin eBaysta (beautyzonelta) Opin Color Paints minisetin. Uskon minipullojenkin kestävän kauan käytössä ja siksi päädyin niihin isompien sijasta, ja sainpahan useamman värin kuin mitä isompia oisin saanut samaan hintaan. :)
Kynsiä tehdessä minulla oli hieman vaikeuksia leimauskuvion valitsemisessa. En osaa hahmottaa kuviota kynnelle ja tämänkin kuvion meinasin ensin tehdä mustalle pohjalle valkoisella, mutta lopulta tajusin että eihän minulle olisi jäänyt väritettäväksi kuin ääriviivat joten värit piti vaihtaa toisin päin. Pitäisi varmaan leimata kaikki leimauskuviot johonkin vihkoon, jotta näkisi lopputuloksen. :-D Lakat toimivat todella hyvin värityksessä, sottainen jälki johtuu siveltimestä jota käytin (mukaan sattui vain viistopäinen puhdistussivellin).
Kynsillä:
Essence - Wild white ways (2x)
Opi - Primarily Yellow
Opi - Chromatic Orange
Opi - Pen & Pink
Opi - Purple Perspective
Opi - Turquoise Aesthetic
+ leimat Infinity90 ja Dashican musta Tätä tekniikkaa kutsutaan ilmeisesti Leadlightiksi ja minä kyllä tykästyin tähän! Innolla odotan kunhan saan kunnon siveltimet käyttööni ja opin käyttämään parempia leimauskuvioita.
Omistatko vesivärilakkoja?

16 kommenttia:

 1. Vautsi, hienot kynnet tuli! Suosittelen kokeilemaan eri kokoisia dotting tooleja värittämiseen :) Mä olen käyttänyt sitä tapaa, tavallaan "pilkutan" kuvion läpi ja niin saan tasaisimman lopputuloksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mulle ei tullut mieleenkään kokeilla dotting tooleja! Kiitos vinkistä, täytyy ensikerralla kokeilla. :)

   Poista
 2. Mulla on tuo sama hahmotusongelma. En koskaan tajua mikä kohta kuviosta tulee olemaan kynnellä leimaslakkaa ja mikä ei. Onneksi mulla ei kuitenkaan ole ajokorttia, kun olen näin rajoittunut :). Ihanan värikkäät kynnet sait aikaan! Nyt mäkin haluan taas värittää mun värityskirjaa eli kynsiä :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Hyvä etten ole ainut kuvioiden kanssa hapuileva. :-D

   Poista
 3. No nyt näyttää hyvältä!
  Mulla ei ole yhtäkään vesivärilakkaa, kun en omista leimausvälineitäkään niin en sitten tiedä mitä tällaisilla tekisin ilman leimailuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!♡
   Kyllähän näitä voi käyttää vesimarmorointiin tai vapaalla kädellä piirtelyynkin! Veikkaan ettet kauaa ole ilman. ;)

   Poista
 4. Aivan ihanat! <3 Mulla ei ole yhtäkään vesivärilakkaa sillä en oo päässyy alkuun vielä normilakoilla värittämiseenkään, heh. Ehkä mä ens talvena sitten leadlightia pääsen kokeileen, kun kerkeän tilata jotain kivoja lakkoja sitä varten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Musta nämä on jopa helpommat kuin normikoristelujutut, kannattaa hankkia! :)

   Poista
 5. Ihanat kynnet! Tosi kaunis kuvio ja kivasti väritetty, upea väriloisto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kuvio on kyllä väritetty miten sattuu kun en ottanut siitä selvää miten se meni, perhosen ja kukan sentään tunnistin. :-D

   Poista
 6. Upeet kynnet! Mä tilasin kans ebaystä beautyzonelta pari Color Paintsia (keltasen ja vihreen) isompana. Olisin halunnut pinkin kans, mut se oli loppu just sillon. En oo kerinny vielä koittamaan ku just sopivasti pari kynttä katkes ja viilasin kaikki nysiks :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. :) Mä oon tyytyväinen kun nää minit nappasin niin sain useamman värin, ja näillä saa kätevästi sekoiteltua myös mieluisia värejä. :)

   Poista
 7. Ihanat värit ja kynnet, nämä näyttävät ihan lasimaalauksilta :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nyt kun sanoit niin kieltämättä tästä tekniikasta tulee mieleen lasimaalaus! :)

   Poista