tiistai 28. heinäkuuta 2015

Dance Legend Termotrio 1

Koomailut on vihdoin takana, mutta kiire jatkuu eli taas oli pikakynsien vuoro. Minulla oli vielä testaamatta Dance Legendin Termotrio 1, joten se pääsi kynsille. Trio peitti kahdella helpolla kerroksella ja kun pikakynsistä oli puhe laitoin päälle vain kerroksen Colour Lockin Sparkling silveria. Kuten yleensä thermolakkojen kanssa kuvaaminen oli tämänkin kanssa yhtä taistelua. Asiaa ei tietenkään helpottanut tieto, että lakassa on kolmea eri sävyä/väriä.
Kynsillä:
Dance Legend - Termotrio 1 (2x)
Colour Lock - Sparkling silver

Kuten kuvista näkyy sävyjä/värejä oli enemmänkin kuin kolme, mutta minusta se vain tekee tästä lakasta mielenkiintoisemman.
Mitä mieltä olet thermolakoista?

10 kommenttia:

 1. Oi, miten kivan värinen! Tuo topperi tuo ihan uuden särmän tähän :)
  Itellä ei oo yhtään thermolakkaa mutta mielelläni voisin testatakin joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää yllätti kyllä minut, yleensä en niin violeteista tykkää. :)
   Suosittelen kokeilemaan näitä DaLen thermoja, toimivat hyvin!

   Poista
 2. Hauska lakka! Itse en ole termoja hommannut yhtään vaikka mielessä on usein käynyt. Eniten tykkään tuosta vaiheesta, milloin kynnet näyttävät liukuvärjätyiltä. Muuten en tiedä miten termolakan kanssa oikein olisi ja miten sen koristelisi kun väri vaihtuu aika hurjastikin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Koristelu on kyllä hankalaa näiden kanssa. :-D Mulla on nyt liian lyhyet kynnet tälle lakalle, yhden kerran kynsille muodostui 3 eriväristä viivaa, tietenkin kun kamera oli missä oli.

   Poista
 3. Ihana! Mulla on tämä kaksivärisenä, mutta harmittaa etten saanut tätä kolmesävyistä, kun se oli silloin loppu. Ihanan liukuvärimäinen tuo muutos :). Nyt pitäisi kyllä kaivaa termolakat esiin, on ne niin ihastuttavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Meinasitko hommata tämän vielä kolmivärisenä? :) Tietääkseni kovin monella ei ole kolmenvärinvaihtavaa lakkaa, yleensä kahden.

   Poista
 4. Termolakat herätti mun sisäisen lapsen. Tykkään niistä kovasti! Tätäkin yksilöä olen himoinnut, mutta valitettavasti se on loppu MiNailsilta ja Dance Legendin oma verkkokauppa ei oikein pelitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä hauskoja! Ai mikä vika sulla on Dalen kaupan kanssa? :o Meillä meni se tilaus siellä niin hyvin.

   Poista
 5. Oot saanut tosi hyvin vangittua kameralla lakan eri sävyjä. Termolakat on aika haastavia kuvattavia kyllä. Mulla on kynsissä niin vähän vapaata kasvua että termolakat on kynsillä aina yksivärisiä, joten en ole niitä paria enempää hankkinut. Tämä on kyllä tosi nätin värinen termo :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat tosissaan haastavia. Vaikka ois just kastellu kynnet kylmässä vedessä, niin sitten kun ne on hätäsesti kuivannu, ne on jo vaihtanu väriä. :-D Mulla tämä lakka on suurimmaks osaks ollut nyt vaaleansininen/violetti, eli liian lyhyet kynnet myös täällä. :)

   Poista