torstai 9. lokakuuta 2014

Kuopion kynsimiitti vol. 4 Sponsorituotteet

Täytyy heti alkuu jo kiittää taas meidän niin ihania Sponsoreitamme, jotka lähtivät mukaan lyhyellä varoitusajalla. Kiitos! ♥
Miittien tarkoitus ei kuitenkaan ole haalia niitä ilmaisia kamoja, mutta minusta on mukavaa saada sponsoreilta testiin semmoisia tuotteita joita minulla ei vielä ole. (Tai on, mutta ne uhkaavat loppua!)
 Make Up Storelta jokainen sai oman pussukan ja halusin ehdottomasti ainoan mintunvärisen! :-D Sisältö pusseissa oli sama, paitsi värit hieman vaihtelivat. Sain Jimmy-kynsilakan, kartionmallisia niittejä, Black star-glitterin, Leonardo microshadowin, ''kuuluisan'' Atomic-huulikiillon ja Lux-glitter eyelinerin. Luxia aion käyttää ehdottomasti jouluna! + Make Up Storen viinilasin!
 Wild&Mildin edustaja Careria lähetti meille taas jättikokoisen paketin, josta paljastui vaikka mitä. Jokainen sai 4 tavallista kynsilakkaa, joista minulle osui: Bulletproof, Alien, Hey macarena (mikä nimi!) ja Mint-tastic. Erikoislakkoja oli myös tarjolla ja niistä minulle tuli Cuticle remover. Mielenkiinnolla odotan tämän testaamista, josko tämä olisi parempi kuin Essencen vastaava. Pakettiin kuului myös nail-art pen, räpsyttimiä (osalle tekokynnet) ja 2 tarra-arkkia. 
 MissLis lähetti meille kasan Orlyn lakkoja, omani oli Golden maharaja. Sopiva lakka syksylle. :) Kynsimarkkinoiden uusi tulokas MiNails lähti myös sponsoroimaan meitä Nicole by Opi lakoilla. Jokainen miittailija sai kaksi lakkaa, minulle osui Follow me on glitter ja All kendall-ed up.
 LivBoxilta tuli myös iso paketti. Jokainen sai Ladyvita paketin ja kaksi pientä käsirasvaa. Innolla lähden kokeilemaan tuota Ladyvitaa, ja voisin tännekkin postata siitä sitten tuloksen kuukauden välein. :) Lakkoja paketissa oli kahta erilaista, joista sain Dermoshopin Summer glow:n.
 Lumenelta sain Hopeahiekkaa nimisen lakan. Osa sai Lumenen lakkoja vielä arvonnassakin, koska he lähettivät muutaman ylimääräisen lakan. Dependin lakkoja ja koristeita(timantteja + nail-art lakkoja) sponsoroi meille Top-Kosmetiikka. Omalle kohdalle sattui Dependin Glitter basecoat ja pinkkejä timangeja. Sain myös arvonnasta Dependin kultaisen lakan; 417. MiMax lähetti jokaiselle koristehyrrän, ja epäilen että nuo hohtavat pimeässä, tosin en ole testannut. :-D
Laveralta saimme 2 pientä käsirasvaa (appelsiini ja perus), kylpysuolapussin ja rasvapurkin. Nuo pienet rasvatuubit ovat juuri sopivia minun kynsipakkiin, mistä tykkään todella paljon! Tuo appelsiini tuoksuu myös todella herkulliselle. :)

Mereneidiltä osa sai top-coatin ja osa tuon base-coatin. Jokainen sai myös viilan ja koristepurkin. Magneettilakka ja käsirasvanäyte tulivat Saga Beautylta.

Myös L'oreal lähetti lakkoja arvottavaksi ja sain onnekkaana tuon Essien Fashion playgroundin. CosMerya lähetti meille 2 Cuccion lakkaa + 1 Cucciopaketin (sis. 3 lakkaa), joten ne annettiin miitin kauneimmille kynsille, jotka Make Up Storen tytöt saivat valita. Itse kuuluin top 3- joten sain tuon Cuccion Fountain of Versaillesin. China Glazen ryppylakka oli yllätyksenä viime Dashican tilauksessa, jossa tuli 6 muutakin yllärilakkaa, joten arvoimme ne. Osa miittiläisistä sai myös arvonnassa Nordic cosmeticin (Max Factor) ripsivärit. Ja kolme onnekasta sai Del Alman käsintehdyt kaulakorut.
Järjestäjänä on yksi hyvä puoli: rahat säästyvät, koska et ehdi tonkia muiden kirppislaatikoita. Tällä kertaa kerkesin kuitenkin kurkata Mimosan lakkalaatikkoon, josta  minulle tarttui tuo Essien Vices versa. Ninianen kanssa oli jo aiemmin ollut puhetta tuosta Lumenen Kultahiekkaa lakasta, mutta vasta nyt saimme tehtyä vaihdon. Mimaxin kynsinauhaöljy ja Laylan CE52 flakielakka tulivat Mimosan mukana Joensuusta (kynsikirppisostos)
Kiitos vielä kerran kaikille sponsoreille mukana olosta ja miittaajille myös! :)

8 kommenttia:

  1. Ihania tuotteita. Atomic on selvää rakkautta <3 Samoin tykkään tosi paljon noista Cuccion lakoista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! :) Atomic saa minut näyttämään gootille, mutta ehkä halloweeninä se voisi ollakkin ihan sopiva. :-D

      Poista
  2. Aivan ihania tuotteita ! Olen kade :/ ihana essien Fashion playground

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös ookki! :) Toi Essie on kyllä nätti kun siinä on sitä shimmeriä.

      Poista
  3. Oi oi... erityisesti säväyttää nuo Make Up Storen putkilot, mikä niistä nyt sitten mikäkin onkaan..! :)

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Yep! Itsekkin suu auki tuijotin sponssikasaa. :-D

      Poista