keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Jättisuuri ostospostaus

Kröhöm... En edes yritä selittää miten näin on päässyt käymään, mutta uutuuksia on nyt tupsahdellut minulle paikasta jos toisesta. Toisaalta selitän tämän sillä, että suhde lakkoihini on muuttunut. Harrastuksen alussa minulle kävi mikä tahansa lakka kaupasta jos se oli halpa ja edes hieman siedettävän värinen. Nykyään katselen enemmän merkkejen perään ja koitan nyt korvata ns. hutiosto lakat paremmilla merkeillä ja mieluisemmilla väreillä.
Otetaan ensiksi käsittelyyn eBay ostokset, joiden kanssa kävi hieman köpelösti, nimittäin tuo keltainen ihanuus oli ensimmäisessä paketissa katkaissut kaulansa. Sain kuitenkin nopeasti uuden lakan rikkoutuneen tilalle. :)
Kapow!, Foxy mama, Not-so mellow yellow ja Peace,Love&Polish.
 Seuraavana vuorossa on NailsAven tilaus, jossa kesti 3-4 viikkoa, kun kesällä sain ne jo viikossa! Koska Nailsavella myydään Zoyan lakkoja todella halvalla niitä on sieltä aina pakko kotiuttaa. Mukaan ujutin myös jokaisen heppa(poni)tytön unelmalakan: Girls love ponies.
Zoyat: Binx, Jesy, Arlo ja Cosmo.
 I love me-messuilta mukaan tarttui vain kolme China Glazen lakkaa. Violetti glitterlakka Put a bow on it, harmaa Pelican gray ja neonvihreä(kuva ihan päin pyllyä)In the lime light. Lakkojen lisäksi ostin Trindin lasiviila+Nail repair pakkauksen ja voi luoja miten hyvä tuo viila on! Jos lasiviilalla viilaaminen on sinusta hidasta, osta tuo viila, nimitäin se puree tosi hyvin ja kynnet lyhenee nopeasti. :)
 Sitten olisi vuorossa Berliinin ostokset. P2 lakkoja sieltä lähdin erityisesti etsimään, mutta jouduin tyytymään 3 hiekkaan, koska muut eivät olleet niin kiinnostavia, harmi. Ylärivissä olevat RL de Youngin lakat ovat ihania holoja ja kyseisen merkin hyllykkö näytti aivan samalle kuin Essencen hylly, meninkin alussa ihan hämilleen kun luulin tutkailevani Essencen hyllyä. :-D
Ylärivi: P2 - Lovesome, Kiko - 479 Pearly golden sesame, RL de Young - Cute candy ja Dreamland
Alarivi: P2 - Happy ja Adorable, Primarkin nimettömät lakat punainen hiekka ja hopeaglitter (joka haisee kuolemalle).
 
 Sitten olisi vielä Kosmetik4lessin tilaus. Nappasin tilaukseen lakkojen lisäksi yhden uusista käsirasvoista ja tuon Rock Out-kokoelman hiusliidut (violetti ja pinkki).
Glow dark top coat Biggest fan, Never stop dreaming, Off to miami!, Little lila town ja A hint of love(tämän ostinkin itseasiassa Berliinistä).
Oliko ostoksissa sinulle tuttuja lakkoja?

14 kommenttia:

 1. Kyllä sieltä jotain tuttuja löytyi. Pelican Grey on kiva, mutta ei kovinkaan peittävä (ainakaan tuo oma) ja Biggest Fan... Voi huoh, kun ne tähdet ei meinaa liikkua yhtään ja jos liikkuu, niin ei ne kyllä siveltimeen osu :D Olisi ollut kivempi, jos se olisi ollut kirkkaalla, eikä tuolla maitopohjaisella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, tikulle laitettaessa Pelican tuntui ihan peittävältä. :o
   Ja en ole vielä tuon tähtilakan kanssa tapellut, pitää joku kerta kokeilla miten onnistun tähdet sieltä noukkimaan. :-D Mutta pääasia että hohtaa pimeässä!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Sitten kun osais päättää millä lakkaan ekana! :-D

   Poista
 3. Ihania ostoksia! Kai munkin on pakko tehdä NailsAvelle tilaus ja kotiuttaa ensimmäiset Zoyat... Mua vaan ärsyttää tilata jenkeistä, kun se raja taitaa olla 25e millä saa tilata ilman tullimaksuvaaraa. Mut jos pari vaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se raja on nykyään todella matala. :( Itselläni Nailsaven tilaukset ei onneksi kuitenkaan ole tulliin jääneet, vaikka tässäkin tilauksessa oli minun 5 lakan lisäksi muistaakseni 10 lakkaa, eli aika iso tilaus tehtiin. :) (koputan varulta puuta *kopkop*)

   Poista
 4. Oih mitä herkkuja <3 Varsinkin noi Color Clubit!

  VastaaPoista
 5. No huh! Noista Binz ja Girls Love Ponies on minunkin ostoslistallani ja pari muutakin tuttua lakkaa siellä pilkistelee. Aika hurja määrä lakkoja, mutta pata kattilaa ja niin edelleen... :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ostoslista sulla ;D Hurja määrä joo, mutta oikeastaan nää on koko lokakuun tulokkaat ja uusia ei ole tulossa. :p

   Poista
 6. Oih! Monia tuttuja ja samoja lakkoja löytyy täältäkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Tosi moni näistä onkin semmoinen ''hitti''lakka. :)

   Poista