keskiviikko 22. lokakuuta 2014

#ablecaw14 Week 6: The one that never got on nails

Epämiellyttävä haaste, koska on syynsä miksi joku koristelutyyli tai lakka ei ikinä pääse kynsille. Minulle tämä on ruskea. Kaikessa muussa pidän ruskeasta, mutta kynsillä se on ihan nounou. En tiedä miksi, mutta omilla kynsilläni en siitä tykkää. Tästä syystä minulla ei ole kuin 3 ruskeaa lakkaa. Olen aiemmin käyttänyt ruskeaa vain vesimarmoroinnissa ja joulukynsien pohjalla, en siis koskaan yksinään. Nappasin haasteeseen mukaan myös kynsitarraniitit, joita tulee harvoin käytettyä. Kyseiset niitit olen saanut joskus tuliaiseksi, mutta ne ovat niin epäkäytännölliset tahmaisen pohjansa takia, että ne ovat jääneet käyttämättä. Kynsistä tuli ihan ok, mutta olen ihan 100% varma, että jonkun muun kynsillä näyttäisivät paremmilta. :-D
Kynsillä:
Essie - Chinchilly
+ niittejä


Kuvista tuli näköjään hienosti rakeisia, edelleen sitä kuvaustelttaa odotellessa... Ja jos joku huomaa sormissa keltaista (keskisormessa ainakin), se johtuu hajonneesta lakkapullosta joka saapui minulle postissa, onneksi kuitenkin uusi on jo tulossa tilalle!
Yritän saada viimeistään ensi viikolla kuvattua reissusta ostamani lakat + mitä posti on tuonut ja mitkä olen ostanut I♥Me messuilta.
Onko siellä jo kovasti pakkasta?

2 kommenttia:

 1. Kaunis lakkaus. Mulla on musta ja valkoinen ihan nou nou...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mahdollisimman simppelin halusin tehdä, koska tiesin etten kauaa näissä viihdy. :-D
   Ne on myös nounou, mutta vain yksistään. Ruskesta en tykkää koristeluissakaan. :-D

   Poista