perjantai 3. lokakuuta 2014

#ablecaw14 Week 3: Something blue

Kiirettä on taas pitänyt koko viikon. Tiistaina sain yökylään meidän pikku riiviön, joten ti-ke kuluikin pennun kanssa. On se vaan niin ihana ♥ Huomenna taas on tiedossa jotain hyvin jännää: Kuopion kynsimiitti vol.4! Olen taas järkkäilemässä kyseistä tapahtumaa, joten sekin pitää kiireisenä. (tämäkin postaus piti kirjoittaa eilen illalla, että tänää voin keskittyä siivoamiseen ja leipomiseen: siksi ajastus) 
Sitten tämän kerran haastekynsiin, joissa testasin Bornprettystoresta saamiani kokokynnen decaleita. Edellinen kerta näiden kanssa ei mennyt putkeen, kuten ei tämäkään. En ymmärrä mikä näissä on niin hankalaa, mutta kun ei osaa niin ei osaa. :-D 3 kynttä jaksoin tapella, mutta sitten luovutin. Kaiken huipuksi päällyslakka sulatti/veti nämä ihan ryppyyn reunoilta. Onneksi lakkasin muut kynnet aina niin ihanalla L.A Girlin Brilliant bluella, jota ei voi liiaksi hehkuttaa. BB peittäisi yhdellä paksulla kerroksella, mutta parempi laittaa 2 ohutta niin saa tasaisemman tuloksen.
Kynsillä:
L.A Girl - Brilliant blue
water decals
Seuraavan kerran palaankin sitten miitti asioissa, jänskättää!
Mikä koristelu teiltä ei koskaan onnistu?

4 kommenttia:

 1. Täällä kans on taisteltu kokokynnen siirtokuvien kanssa viime ajat, ärsyttäviä ;D
  Mutta tuli näistä kumminkin nätit kynnet ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)
   En ymmärrä miten nämä saa toimimaan, joten jätän ne suosiolla muille jatkossa, en jaksa hermojani niihin enää menettää :-D

   Poista