torstai 30. tammikuuta 2014

Shopping, shopping, shopping

Olen kyllä vähentänyt lakkojen ostoa, mutta muutama on tarttunut mukaan kaupungilta (ja nettikaupasta). Tästä on jo parisen viikkoa, kun käväisin kaupungilla ja havaitsin Wild&Mildien olevan tarjouksessa. Myyjä häiritsi koko ajan lakkalaatikon tonkimistani kyselemällä löytyykö hyviä värejä jne. Joskus haluan kaupassa katsoa lakasta swatch-kuvia ennen kuin päätän ostaa sen, ja myyjä ei selvästikkään ymmärtänyt miksi valikoin lakkoja ja räplään puhelintani samalla. :-D (Mukavaa asiakaspalvelua joo, mutta siinä hetkessä ei kiinnostanut) Löysin kuitenkin 3 mielenkiintoista lakkaa laatikosta: Crime scene, Mystic green ja Privilege. Mystic green onkin näistä jo päässyt kynsille, mutta siitä myöhemmin lisää.
 Löysin toisella kertaa H&M:ltä mielenkiintoisen glitterlakan: Mix glitter, eikä sitä voinut hyllyyn jättää. Mix glitterissä on pinkkejä, kultaisia ja sinisiä hexglittereitä kirkkaalla pohjalla. Tribalin lakka on tilattu Bornprettystoresta, ja se on todella erikoisen värinen hiekkalakka. Todella nätti turkoosi/vaaleansininen + vihreitä hippuja.
 Ja sitten se tärkein bornprettystoren tilauksen syy: Löllöstampperi. Olen aiemmin leimannut konadin kaksipäisellä leimasimella. Mielenkiinnolla odotan kokeilua, että onko tämä niin hyvä kuin kehutaan. Leimasimet joutuvat pian kovalle koetukselle, koska tilasin eilen Pueenin uuden laattasetin. Nyt tosin setti on jo loppuunmyyty, mutta eiköhän sitä kohta tule lisää myyntiin. Setti löytyy täältä. (en hyödy linkistä)
Oliko ostoksissa tuttuja tuotteita? Tilasitteko Pueenin settiä? :)

6 kommenttia:

 1. Ei ollut nyt tuttuja tuotteita, paitsi löllöstampperi löytyy hieman erinäköisenä :) Ja toimii! ;)
  Miulle on kans tulossa Pueenin setti :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos toimii! :) Pitää itsekkin kyllä pian päästä kokeilemaan tuota.
   Kerrankin laattoja joissa ei tarvitse ottaa huomioon kynnen kokoa! :) Suomen tulli täyttyy niistä paketeista pian. :-D

   Poista
 2. Nuo wild&mildit näyttää tosi kivoilta :) Mistä löysit nuo, kun meidän seppälästä ne on loppunut aikapäiviä sitten.. :o Löllöstamperiki löytyy ja toimii pienen karhentamisen jälkeen.
  Mielellään haluaisin omistaa nuo uudet Pueenin laatat, mutta edellinen setti on vielä lähes käyttämätön ajanpuutteen ja muiden ideoiden vuoksi :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä Wild&Mildejä löytyy Carlsonilta. :) Pitääkin muistaa se karhennus, jos ei toimi!
   Meinasin ostaa viime viikolla eBaysta sen Love elements- setin, mutta tämä oli mieluisempi. :)

   Poista
  2. Okeei :) no täälläpäin ei sellasta puljua edes ole. Sekin setti on kyllä kivan näköinen! Ü

   Poista
  3. Höh. :( Tuolta kyllä välillä tekee hyviä löytöjä kosmetiikkatavaroiden suhteen. Hommaisin kaikki Pueenit jos lottovoiton saisin. :-D

   Poista