keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Joulukuisia ostoksia

Joulukuussa tuli ostettua kaikenlaista tavaraa itselle ''joululahjaksi''. Paketteja ei kuitenkaan ennen joulua näkynyt, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Ja mikäs sen mukavampaa kuin avata ''myöhässä'' tulleita paketteja. ;) Ninianen kanssa päätettiin tehdä kimppa tilaus CherryCulturelle.(en hyödy linkistä) Itse himoitsin kyseisestä kaupasta Zoyan Dreamille dupea. Kyseessä siis minulle täysin uusi merkki L.A. Girl, jolta ilmestyi 3D Effect ''kokoelma''. Kyseisen kokoelman kaikki lakat ovat kyllä kuolaamisen arvoisia. :-D Päädyin kolmeen mieluisimpaan, sekä otin kokeeksi myös vihreän glitterin samalta merkiltä kokeeksi. Ainiin, oli muuten pakko ottaa kuva paketin sisällöstä ennen sen purkua. En ole yhtä ärsyttävää/sotkevaa pakkausmateriaalia kyllä ennen nähnyt!

Koska lakat ovat niin halpoja tuolla meren toisella puolella, otin mukaan myös muutaman China Glazen. Liquid leather on yksi suosituimmista mustista, joten pitäähän se päästä testaamaan. Ja itseasiassa thaimaasta tuliaiseksi saamani musta Moss alkaakin jo loppua. :-D Lisäksi otin 3 lakkaa pääasiassa leimaamiseen. Vihdoin sain sen kauan kaipaamani kultaisen leimauslakankin! :)

Cherryn pakettiin päätyi vielä luomiväripaletti, joka tulikin tarpeeseen, koska joululomalla ruskea luomivärini putosi lattialle ja meni tietenkin tuhannen palasiksi. Tein myös toisen kimppatilauksen, kauppana Bornprettystore. Kivoja joulutarroja, 3 leimauslaattaa ja foliota. Hieman harmittaa, kun paketti ei saapunut ennen joulua, mutta onpahan tarrat valmiiksi ensi jouluun. :-D
Nyt minun pitäisi tehdä paljon kouluhommia, mutta jotenkin tämä pimeys vie kaikki mehut. :( Lisäksi täällä on nyt ollut jo monta päivää kauhea sumu, mutta onneksi pääsen pian jonnekkin valoisampaan paikkaan! ;)
Miten te piristätte itseänne? Ja oliko ostoksissa tuttuja tuotteita?

2 kommenttia: