tiistai 20. heinäkuuta 2021

Lakkaushaaste: Neon

Heippa!

Heinäkuu on hellinyt lämmöllään, minä ainakin nautin! Kylmässä ehtii olemaan liian monta kuukautta vuodesta. Vielä tämä viikko pitäisi jaksaa töissä ja sitten minäkin pääsen kesälomalle, onhan sitä jo odotettukin! :) Blogi päivittyy normaalisti loman aikana.
Heinäkuun lakkaushaasteeksi otettiin neon. Tekniikka oli vapaa. Itse päätin kokeilla rohkeutta teippien kanssa ja tällä kertaa se kannatti. Lakkasin ensin valkoisen pohjan, jonka jälkeen laitoin teippiä ristiin rastiin kynsille ja värjäsin osiot Color clubin räikeillä lakoilla. Tein yhden kynnen kerrallaan, joten teippi ei ehtinyt jämähtää lakkojen alle vaan lähti nätisti irti repimättä myöskään pohjalakkaa. Olisin halunnut valkoisen pohjan näkyvän raidoissa hieman enemmän, mutta minulla ei ollut paksumpaa teippiä, niin nyt mentiin ohuilla raidoilla. Ja ai että neon oikein hohtaa hieman ruskettuneen ihon kanssa. :)
Kynsillä:
Essence - Wild white ways
Color club - Not-so-mellow yellow 
Color club - Kapow!
Color club - Jamaican me crazy

Muut osallistujat:
Dioriina 

10 kommenttia:

 1. Wau oot todella taitava!❤️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Onhan tässä kymmenen vuotta jo harjoiteltu... :-D

   Poista
 2. Onpa hyvän näköiset nää Color clubin neonit <3

  VastaaPoista
 3. Nää on kivat <3 meinasin itte kanssa käyttää oranssia kolmantena värinä mut jätin sen sit pois D: mä oon joskus harmitellut samaa, että noi teipit on turhan ohuita :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kyllä varmaan jostain löytyis paksumpikin teippejä kun jaksais vaan etsiä? Laiskottaa vain :D

   Poista