tiistai 6. helmikuuta 2018

Samaskoru

Tänään aion esitellä teille muutaman tuotteen, jotka eivät normaalisti kuulu tämän blogin sisältöön. Esittelyssä on kotimaisen Samaskoru-verkkokaupan tuotteita. Täytyy kertoa, että olen todella laiska korujen käyttäjä. Tai oikeastaan tykkään käyttää koruja, mutta useimmiten aamut menevät niin kiireellä etten kerkeä harkitsemaan koruja/korvisten vaihtoa. Tästä syystä en ole kerryttänyt koruvarastoani kummoiseksi ja joskus esimerkiksi juhliin mentäessä harmittaa ettei minulta löydy sopivia koruja. Kiitokset Samaskorulle kun sain etsiä heidän verkkokaupastaan muutaman kiinnostavan tuotteen, joista he valitsivat minulle testiin kaulakorun ja korvakorut.
Kristalliköynnös-korvakoruista tykkään erityisesti niiden kiinnityksen takia. Ne vain sujautetaan reiästä läpi ja metallitikku ohjataan korvanlehden taakse. Nämä pysyivät hyvin korvissa koko päivän. Ainoastaan harmittaa se, että minun korvanlehteni on aika pieni/lyhyt joten nämä jäävät hieman ilmaan tuosta lopusta ja eivät näin istu täydellisesti. Mutta tykkään kuitenkin!
 Toinen testiin saamani tuote oli Valuva rakkaus -kaulakoru. Korun ketju on säädettävävissä ja lyhimmillään se on n. 40 cm. 
 Verkkokaupan kuvissa tämä näytti hieman isommalta, mutta oikeastaan pidän tuotteen siroudesta. En tiedä mistä se on tullut, mutta en pidä isoista sydänkoruista. Muuten korut saavat kyllä olla isoja, mutta sydämet ei. Onko muilla sama ''vika''? Tämä sopii hyvin arkeen ja juhlaan tai vaikka lahjaksi. :)
Tuotteet on saatu testattavaksi. Mielipiteet ovat omiani ja en hyödy linkistä.
Onko Samaskoru sinulle tuttu?

4 kommenttia:

 1. Kertakaikkisen hurmaavia koruja <3 Pitääpä tutustua tuohon verkkokauppaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkäsin!♥ Löysitkö verkkokaupasta mitään kiinnostavaa? :>

   Poista
 2. Niin upeat nuo korvakorut! <3 Noi olis ihan täydelliset mulle joka ei tykkää isoista roikkuvista korviksista, noi on silti näyttävät! :)

  https://taruanuelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ja ei muuten niin helposti tartu kiinni joka paikkaan kuin esimerksi mainitsemasi roikkuvat korut. :) Oon tykästynyt muutenkin tämmöisiin ''tikku''kiinnityksiin kun korvanreiät saa hengittää kun ei ole takakiinnitystä puristamassa, mulla meinaa tulehtua helposti nuo reiät jos ovat kauan puristuksissa.

   Poista