tiistai 20. helmikuuta 2018

Harmaat talvipäivät

Hyvää Huomenta! ♥
Vihdoin tuo keltainen pallo tuolla taivaalla on suvainnut tulla näyttäytymään meille. Parina aamuna on koiraa käytettäessä saanut nauttia upeista auringonnousuista. Aurinko saisi vain paistaa hieman korkeammalta, jotta ei joka ikinen pölyhiukkanen näkyisi pöydiltä. :-D
Mutta mennäänpä sitten tämän kertaisiin kynsiin, jotka muistuttavat harmaista talvipäivistä. Sunnuntaina olympialaisia seuratessa päätin laittaa testiin Bornprettystoresta saamani kirkkaan leimasimen, jonka meinasin heittää seinään parin yrityksen jälkeen. Kokeilin ensin leimasinta ilman mitään käsittelyjä, sitten karhensin sen pintaa kevyesti ja lopuksi pyyhkäisin asetonilla. Silti siihen ei tarttunut kuva mitenkään ja vaihdoin jo leimauslaatankin takuuvarmaan, mutta ei. Sitten hoksasin kokeilla eri leimauslakkaa ja kappas kun se rupesikin toimimaan, ei tosin täydellisesti mutta toimi kuitenkin. Pieniä reikiä on siis kuvista havaittavissa, mutta ne johtunevat tekniikan puutteesta koska en osannut päättää pitikö leimasin painaa vai pyöräyttää laattaa vasten. Tämä leimasin oli sopivan pehmeä että sillä sai helposti leimattua koko kynnen, ja ylhäältä katsottuna vääristymää ei ollut liikaa joten kohdistaminen oli helppoa. :)
Kynsillä:
Kiko - 329 Pale gray
Essence - 01 Hello holo
Beauty UK - Matte topcoat
+ leimat BP-192, MoYou Hipster 22 ja Dashican musta leimauslakka

Keskisormessa näkyvä peura(?) on leimattu myös testiin saadusta laatasta. Tarkoituksena oli ensin leimata laatan vasemmassa alareunassa oleva kuvio, mutta turhan monen yrityksen jälkeen tein leimat sillä kuviolla minkä sain ensimmäiseksi toimimaan.
Tuotteet saatu testiin, en hyödy linkeistä, mutta kun alla olevaa koodia on käytetty tarpeeksi saan järjestää teille arvonnan.
 Mikä on paras kirkas leimasin mihin olet törmännyt?

2 kommenttia: