tiistai 25. heinäkuuta 2017

Wild&Mild - Gel effect polish

Tänään olisi vuorossa jälleen Wild&Mild lakkoja. Tällä kertaa esittelen swatchit saamistani Gel effect- lakoista. Näissä on jo valmiina upea kiilto, joten en turhaan lisäillyt kynsille päällyslakkaa. :) Kaikki oli suht helppoja lakattavia ja peittivät 1-2 kerroksella. Kuvissa kuitenkin jokaista 2 kerrosta. Jos et ole lukenut ensimmäistä osaa Wild&Mild lakoista, voit lukea sen täältä.
 Wild&Mild - Nude beach
 Nude beach on todella tumma nude, joka taittaa punaisen ruskeaan. Näyttää pullossa paljon vaaleammalta kuin mitä kynsillä. Levittyi helposti valumatta kynsinauhoille, mutta meinasi kuitenkin hieman raidoittua.
Wild&Mild - Night sky
 Night sky on tummansininen metallilakka. Tässä on aivan upea kiilto! Levittämisen kanssa sai olla tarkkana, koska tämä meinasi valua helposti kynsinauhoille. Ja tunnetusti useammat tummansiniset lakat haluavat kynsinauhoihin tarttua. Vaikka tämä on metallilakka, epäilen ettei tämä toimi leimauksessa, koska tämä on hieman luirua koostumukseltaan.
 Wild&Mild - Slim fit
Slim fit on Night skyn punainen versio. Kirkas punainen metallilakka. Tämä halusi levitä kynsinauhoille paljon helpommin kuin muut. Ja siveltimen jäljen näkyivät aavistuksen ilman päällyslakkaa, mutta muuten tosi kiva punainen. :)
Mikä lakka iski sinuun parhaiten? Vai iskikö mikään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti