tiistai 11. heinäkuuta 2017

Kynsiharrastajan seitsemän syntiä

Tämä haaste tuli vastaan useammassakin blogissa ja halusin kantaa korteni kekoon. :)
 
1. YLPEYS
Mikä kynsilakka saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?
 - Minulla ei ole mitään tiettyä lakkaa mikä tämän tuntemuksen saisi aikaan. Jos ja kun minulla on lakkaa kynsillä, sen pitäisi olla kunnossa eikä rispaantunut joka suunnasta.

2. KATEUS
Mitä käsien tai kynsien ulkoista piirrettä, jota et itse omaa, kadehdit kaikkein eniten?
- Puhutaanko siitä nyt tasaisesta kynsipedistä vai mistä, mutta haluaisin kynsieni olevan samanmittaisia ilman että toisesta sormesta näkyy sormenpää kynnen alta, jos ymmärrätte mitä haen tällä takaa. :D

3. VIHA
Mitä kynsilakkaa vihaat?
- En keksi mitään yhtä tiettyä lakkaa, mutta erityistä vihaa aiheuttavat lakat jotka eivät kuivu millään ja jotka haisevat kämpässä vielä viikon jälkeen pullon avaamisesta. Useimmiten tämmöisiin lakkoihin olen törmännyt ns. halppispuolella, ja ne ovat usein glitterräjäytyksiä.
 
4. LAISKUUS
Minkä kynsiin tai käsiin liittyvän tuotteen tai hoidon jätät useimmiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?
- Kynsinauhojen poistoaine. Tähän tuotteeseen tulee tartuttua aivan liian harvoin, vaikkei sen käyttöön kauaa menisikään.

5. AHNEUS
Mikä on kallein kynsilakka, jonka omistat? Entä halvin?
- Kallein taitaa olla Opin Pure 18K, joka oli muistaakseni 15-20e. Halvin lakka on luultavasti Perfectin holo tai joku muu euron paikkeilla oleva lakka.
 
6. YLENSYÖNTI
Onko sinulla useampi kappale jotain tiettyä kynsilakkaa ja jos on niin mitä?
- Ei ole, mutta voisin ostaa varakappaleita useammastakin lakasta esim: Dance Legendin Holy diver, F.U.N Lacquer PayDay, China Glazen Pink Voltage...
 
7. HIMO
Jos sinulla olisi rahaa ostaa mikä kynsilakkakokoelma tahansa, minkä ostaisit?
- Luultavasti ostaisin jonkun F.U.N Lacquerin kokoelman. Tämän kevään/kesän kokoelma on kiva, samoten live love polish - kokoelma ja rafinails ja ja ja... :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti