keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Unohdetut

Mä en muista mitään erikoista näistä kynsistä. Todennäköisesti halusin kokeilla China Glazen Dashboard dreameria ja BPS:ltä testiin saamaani BP-L054 laattaa. En todellakaan lähtenyt kruisailemaan laatan kanssa, kuten Belegwen osasi tehdä, vaan lätkin kuviot summanmutikassa kynsille. Sen lisäksi etten muista mitään erikoista näistä kynsistä, en muista mikä on tuo glitterlakka. Ja koska en kirjaa ylös käyttämiäni lakkoja, ja koska omistan liikaa samankaltaisia hopeaglittereitä, kyseinen lakka jää arvoitukseksi. Juuri tämän takia tykkään julkaista kynnet viikon sisään niiden tekemisestä ettei vastaavia unohduksia pääse käymään.
Kynsillä:
ChG - Dashboard dremer
Opi - Silver canvas
Mysteeri hopeaglitter
+ leimat BP-L054 ja Opi - Silver canvas
En tiedä miten olen onnistunut välttelemään sen kuvauspaikan rakentamisen, mutta se on edelleen siis vaiheessa. Ylläoleva kuvakin on otettu eBaysta tilatussa lightboxissa, mutta se on hyvin epäkäytännöllinen ja katkoo aina kynnet avatessa, joten ajattelin päätyä johonkin toiseen ratkaisuun. Monet ilmeisesti käyttävät taustalla paperia/kangasta ja lamppujen edessä sitten omia ratkaisujaan ja luulen että päädyn itse samanlaiseen viritelmään, kunhan saan sen joskus aikaiseksi.
Minkälainen kuvauspaikka sinulla on?

2 kommenttia:

 1. Lakat tosiaan unohtuvat helposti, jos ei niitä jonnekin laita ylös :) Itse käytän Instagramia siihen tarkoitukseen :D

  Oma kuvauspaikkani on ihan vaan vaalea kangas ja pari lamppua, mutta olen kyllä harkinnut jotain järkevämpää. Katselin jotain ebayn boxia, toivottavasti ei ole juuri se mitä sinä käytät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yleensä säilytän käytettyjä lakkoja hetken yhdessä pinossa, mutta nyt se pino oli jo kadonnut. :-D
   Tämän tyylinen boxi minulla on http://www.ebay.com/itm/12-30-Photo-Studio-Shooting-Tent-Light-Softbox-Cube-Box-Set-Kit-4-Backdrop-/361749269062?var=&hash=item5439efca46:m:mJtKCuKiOdqXhi53c5uUdzw
   ei todellakaan mikään kätevin.

   Poista