lauantai 7. tammikuuta 2017

Apteq vita: Biotiini extra ja Nail extra

Sain I love me - messuilta kokeiltavaksi Apteq vitan Biotiini extra kapselit ja Nail extra kynsien hoitolakan. Nyt on kaksi kuukautta takana kapseleiden syöntiä ja Nail extran käyttöä, joten aika paljastaa ''testin'' tulokset. 
Biotiini extra kapselit ovat tarkoitettu hiuksien, kynsien ja ihon hyvinvointiin. Paketissa on 60 kapselia ja suositeltu vuorokausiannos on yksi kapseli, elikkä paketti kestää sen kaksi kuukautta. Hintaa tällä paketilla on ~13e. Kapselit eivät sisällä laktoosia, glukoosia, soijaa, sokeria tai liivatetta.  
Sisältö: 
Biotiini - 5000 μg
B5-vitamiini - 6 mg
B6-vitamiini - 1,4 mg
Sinkki - 15 mg
L-metioniini - 40 mg
  Bambu-uute - 50 mg
Täältä voit tarkistaa kapseleiden sisältämien aineiden tarkoitukset.
''Uusi Apteq vita Nail Extra kovettaa kynsiä muodostamalla kovan, värittömän ja vettä läpäisemättömän kalvon, joka estää kynsien halkeilua ja liuskoittumista antaen niiden kasvaa vahvemmiksi ja pidemmiksi.'' 
Lähtötilanne: oikeassa kädessä pari kynttä liuskottunut ja vasemmassa kädessä tynkä pikkurillin kynsi. Kuvassa kynsillä on kaksi kerrosta Nail extraa. Lakka oli helppo levittää ja kuivui melko nopeasti. Käytin tätä alussa ohjeen mukaan; lisäsin uuden lakkakerroksen vanhan päälle joka päivä ja välillä poistin kerrokset ja aloitin kerrostamisen alusta. Käytin tätä myös pohjalakkana. Alussa pidin tuotteesta ja tuntui että se oli kynsille oikein sopiva, mutta testin puolivälissä minun oli pakko lopettaa sen käyttö, koska kynnet rupesivat kovettumaan liikaa ja niihin tuli vain enemmän vaurioita. Täältä löydät lisätietoa lakasta. Ja niin hinta ~14e.
Lopputulos: En ole kummempaa muutosta huomannut kynsissä, ihossa tai hiuksissa. Toki tiedän että muutokset eivät tapahdu hetkessä ja kyseisten asioiden hyvinvointiin liittyy monia muitakin asioita, mutta mitään erityistä en siis huomannut. Oikean käden kynsissä on edelleen liuskottumat, mutta vasemman käden pikkurillin kynsi on sentään kasvanut muiden mittoihin.
Oletteko te käyttäneet näitä tuotteita?

2 kommenttia:

 1. Mie en ole käyttänyt mitään sitten Piimaxin jälkeen ja sitäkään en loppuun pystynyt syömään :D Harmi, kun itse en pysty kapseleita nielemään sillä sitten voisin kokeillakin.

  Tuota lakkaa voisi kokeilla, mutta tykkään että on värilakka, niin sen joutuisi sitten aina vaihtamaan kokonaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä saisiko tuon kapselin sitten avata ja sekoittaa sisällön ruokaan, kannattaa kysäistä firmalta jos kiinnostaa. :) Sivustolla oli tieto, että lakkaa voi käyttää myös aluslakkana!

   Poista