keskiviikko 11. tammikuuta 2017

BP-L052

Kirkkaiden leimasinten keksimisen jälkeen on leimauslaatoille alkanut ilmestyä kuvia, jotka melkein vaativat joko a) kirkkaan leimasimen, b) leimadecalien värkkäilyn tai c) hemmetin hyvän tuurin. Kun valitsin BPS:ltä testiin BP-L052 laatan, ajattelin vihdoin työllistäväni kirkkaan leimasimeni, mutta eipä niin käynytkään. Koska kyseinen laatta ei toiminut yhteen leimasimeni kanssa ja en jaksa väkerrellä leimadecaleita, luotin tuuriini. Minimoin epäonnistumisen riskit ja leimasin vain yhteen kynteen kuvion, joka tosin hieman vinoilee, mutta joka tapauksessa minä 1 - laatta 0.
Kynsillä:
Flormar - U11
Essence - Wild white ways
Essence - Black is back
+ leimat BP-L052 ja Essencen musta leimauslakka

Kuinka moni on muuten nykyään enää tarttunut Flormareihin? Muistan kun alotin bloggaamisen n. 4 vuotta sitten, ne olivat kuumaa kamaa kynsipiireissä. Kuinka moni metsästikään tarjousta 3 lakkaa 5e? :'-D
Työllistätkö sinä kirkasta leimasinta?

4 kommenttia:

 1. Voi ei, liian monta kertaa tuli metsästettyä tarjousta 🙊 kirkas stamper on myös kovassa käytössä! Kivat kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näimpä, aina piti päästä laarille kun tarjous oli voimassa! Kiitos :)

   Poista
 2. Flormareita käytin/käytän lähinnä marmorointeihin, joskaan mulla ei taida olla niitä enää kovinkaan montaa tallella. Nelisen vuotta sitten myös oli aika, jolloin blogeja pulpahti eetteriin kuin sieniä sateella ja ne olivat halpoja ja helposti saatavilla. Sittemmin tietämys ja kiinnostus muita lakkoja kohtaan on noussut, epäilen niiden siksikin jääneen pois blogeista.

  Tosi kiva tuo leimattu kynsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itsekkin huomasin käyttäneeni näitä aika paljon marmorointiin. Mutta niin kuin sanoit tietämys ja kiinnostus kasvanut ja nämä ovat jääneet taka-alalle vaikka toimivia ovatkin. :)
   Kiitti!

   Poista