torstai 9. huhtikuuta 2015

#ablecs15 Week 9: My newest polish

Viime postauksessa kävinkin jo läpi uusimmat lakkani, joista viimeisimpänä minulle saapui vanhempieni tuomat Kikot. Ihastuin 488 Pearly golden camelliaan, kun joku sen kimppatilauksessa tilasi. Onneksi minun ei tarvinnut kauaa odottaa kyseistä lakkaa, koska se on I-H-A-N-A! Korallin punainen kultaisella shimmerillä. Täydelliseen peittävyyteen olisi tarvinnut kolme kerrosta, mutta laitoin vain kaksi leimojen takia. Onnistuin oikeasta kädestä levittämään leimat totaalisesti ja vaikka kuivatin vasenta kättä tämän episodin jälkeen pari tuntia, levisi ne leimat näissäkin hieman, höh.
Kynsillä:
Kiko - 488 Pearly golden camellia (2x)
+ leimat BP-L008 ja Dashican musta

Tuntui muuten niin hyvältä lakata ''pitkästä'' aikaa punaisella, enkä yhtään tiedä minkä takia. :-D Noh joka tapauksessa mieluiset kynnet ja joko sanoin että tuo Kiko on ihana? Ai sanoin, no sitä se joka tapauksessa on!
Missä värissä olet omimmillasi?

8 kommenttia:

 1. Punainen + musta = rakkautta:) Toi Kiko on ihan hullun nätti, onneksi omistan sen koska muuten iskisi lakkakateus:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punamusta on kyllä yks luottoyhdistelmistä! (varsinkin jos seuraa suomalaisten pukeutumista ulkoillessa... :-D )
   Tuo Kiko on taas yks iso plussa ''halppismerkeille''. :)

   Poista
 2. Upean värinen Kiko ja mustat leimaukset sopivat tähän tosi hienosti! Mä luulen että olen omimmillani violetin/liilan värisissä kynsissä vaikka turkoosi ja muutkin siniset sävyt ovat lähellä sydäntä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Turkoosi (ja minttu) on myös yksi minun lemppareista. Epäilen hieman ruskettuneiden sormien sotkevan hieman tätä ''lemppariväri'' hommaa. :-D

   Poista
 3. Aivan upeat! Korallinpunaiset ei oo yhtään mun juttu, mutta tää on kyllä hieno. Kirkkaanpunaiset tai oranssikaan ei kyllä oo mun juttu mut just ostin yhden oranssinpunaisen eli ehkä suunta on muuttumassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! ^^ Haha, ehkä sä rupeat lämpenemään punaiselle pikku hiljaa. ;) Itsekkin olen kyllä onnistunut kirkkaanpunaiset kiertämään aika kaukaa.

   Poista