tiistai 28. huhtikuuta 2015

Ablecs15 Week 12: Out of the comfort zone

 Tuskailin tätä haastetta jo etukäteen, koska harvemmin sitä haluaa hypätä pois mukavuusalueeltaan! Tuskailu tuotti tulosta ja minulle annettiin idea perus ranskalaiseen manikyyriin. Painotan sanaa perus, koska viihdyn mielelläni ranskiksissa, mutta todella harvoin ne ovat täysin pelkistettyjä. Meinasin ensin tehdä tipit ihan pelkällä sudilla, mutta totesin että taitoni ovat siinä osalta romukopassa joten kaivoin manikyyritarrat esille. Kyseiset tarrat ovat hieman liian leveitä ja siksi esim. pikkurillissä tippi osa on aikalailla suora, vaikka se saisi minun mielestäni hieman kaartua. 
Kynsillä:
Ginatricot - White

Joka tapauksessa tämä on kyllä siistin näköinen lakkaus, vaan minua ahdistaa olla näin pelkistetyissä kynsissä, odottakaas vain seuraavaa haastetta! :-D
Pidätkö perus ranskiksista?

6 kommenttia:

 1. Mä kyllä tykkään perusrankiksestakin, se on siisti ja simppeli! Onnistuneet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itsekkin kyllä pidän perusranskiksesta, mutta en tunne oloani kotosaksi niin pelkistetyissä kynsissä. :-D

   Poista
 2. Nätti perusrankis! Tykkään siis, teen niitä aina välillä itsekin. Yleensä kyllä lisään jotain pientä glitteriä tai muuta pientä kun en malta olla ihan pelkistetyillä kynsillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Elämässä pitää aina olla vähän glitteriä! ;)

   Poista
 3. Mäkin kyllä ihan tykkään perusranskiksesta, vaikka en näekään, että jaksaisin sitä tällä hetkellä itselleni tehdä. Tosi mielenkiintoista nähdä, mikä kenelläkin on mukavuusalueen ulkopuolella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Mukavuusalueet vaihtelee niin paljon ja osa haasteeseen osallistujista yllätti minut. :)

   Poista