keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

#ablecs15 Week 10: Rainy day

Tämän viikon haasteella oli varmasti näppinsä pelissä, koska eilen paistoi niin hienosti aurinko ja kun tänään aloin toteuttamaan Rainy day haastetta taivaalta tuli vettä,räntää ja lunta ihan urakalla. Takatalvi mene pois.
Halusin harmauden keskelle jotain pirteää, joten valitsin Kikon 336 Electric bluen (sateen innoittama väri). Ja koska melkein jokaisissa pirteissä kynsissä on jonkun sortin glitteriä, kuorrutin keskisormet Zoyan Cosmolla. Nimettömiin leimasin jo kauan haaveissa olleet haltijatekstit ja kynnet oli valmiit.
Kynsillä:
Kiko - 336 Electric blue (2x)
Opi - L.A.M.B (Cosmon alla kerros)
Zoya - Cosmo (2x)
+ leimat Geek 05 ja China Glaze Passion

Jälkikäteen mietittynä pinkki tai keltainen olisivat olleet parempia sadepäivän piristäjiä, mutta nyt mentiin näillä. Ps. kattokaa nyt tota Cosmoa tossa pullossa!! Varjossa otettu kuva ja noin monta eri väriä näkyvissä. 
Onko siellä takatalvi?

13 kommenttia:

 1. Kaunis lakkaus (: ja tuo Cosmo, nam<3

  VastaaPoista
 2. Siis näenkö nyt oikein, onko tuossa leimauskuviossa haltijakieltä? Mistä tuollaisia leimauslaattoja saa, haluan hetiäkkiä tuollaisen. Ihanat kynnet, jotka piristävät taatusti sadepäivää hurjasti :)! Menenkin tästä sitten heti samantien googlettelemaan Geek-laattoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja olihan siellä tekstissä maininta että haltiakieltä on, joten kysymykseni oli aiheeton :).

   Poista
  2. Kiitos! :)
   Ja tosiaan laatassa on haltijakieltä. Kyseessä on MoYou Londonin Geek 05 leimauslaatta. :) Toivottavasti löysit etsimäsi! http://www.moyou.co.uk/geek-plate-collection-05.html

   Poista
  3. Löysin! Mä en jostain ihmeen syystä ole ollenkaan aikaisemmin huomannut että MoYou Londonilla on tällanen nörttilaattakokoelma eli siis unelmalaattoja. Mutta tilaukseen siis lähtee tämä laatta aivan hetimiten! Ja kiitos sulle, mä olisin ollut ihan pimennossa tästä leimauslaattaihanuudesta ilman postaustasi ja upeita kynsiä :).

   Poista
  4. Hyvä että tuli tietoisuuteen! Itse tilasin tuon laatan vain ja ainoastaan tämän kuvion takia. :)

   Poista
 3. Nämä kyllä varmasti antaa piristystä sadepäivään, ihanat! ^.^
  Ja toi Cosmo on aivan mieletön! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^^ Kyllä antoivat piristystä ja nythän tuo aurinkokin jo vähän näyttäytyy! :)
   Cosmo ♥

   Poista