tiistai 31. maaliskuuta 2015

Viisi, five, fem...

Sain vitoshaasteen Wasting lifestyle Emmalta, mutta kuten Emmakin totesi, tämä on kiertänyt jo aika monessa blogissa, joten olen laiska enkä jatka haastetta eteenpäin.
 
1. Saat herkkupäivän, jonka aikana allergioita ei ole olemassa, painoa ei kartu eikä pahaa oloa tule. Mitä syöt?
- Tämä on paha, koska olen todellinen pullahiiri! :-D Aloittaisin kuitenkin päiväni Creme Catalanalla (Creme Bruleen espanjalainen serkku), jonka jälkeen siirtyisin jäätelöihin, höttöpulliin (varsinkin mitä ulkomailta saa!), juustokakkuihin jne... Noh onneksi minulla on tuolla kahden suklaan piirakkaa pellillinen. :P
2. Kynsilakka, meikkituote tai muu kosmetiikkatuote, johon olet viimeksi pettynyt pahasti? Miksi?
- Kynsilakoista voisin mainita Catricen ombretopcoatin, koska se teki lakasta vain likaisen näköisen. Muuten minua ärsyttää ostamani sheivi, joka alkoi heti ruostua, vaikka säilytän sitä kuten aiempia sheivejä.
3. Millainen olisi unelmiesi lakkaus- ja/tai meikkaushuone?
- Paljon valoja tai luonnonvalon pääsy työskentelypisteelle. Tosin minulle on kyllä ihan ok meikata vessassa ja lakata kynnet sohvalla. :-D Jos minulla olisi tuommoinen ''työskentelypiste'', luulen etten kuitenkaan malttaisi sen ääreen istuutua värkkäämään mitään, joten parempi ilman.
 
4. Jos et bloggaisi kynsijutuista/kosmetiikasta, mistä bloggaisit?
- Ruuasta/leipomisesta ja/tai valokuvista
5. Kotityö, jota inhoat eniten ja miksi?
- Suihkukaivon puhdistus! (Tarviiko edes perustella?)
Kiitos Emmalle kysymyksistä! :)

2 kommenttia:

  1. Allekirjoitan kohdan 2. tuo Catrice oli aika.. pettymys. Ostin tilalle Essencen vastaavan, joka vaalentaa lakkoja, kun tuo Catrice tummensi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! :( Minäkin ostin tuon Essencen vastaavan kokeiluun, mutta en ole vielä kerennyt testaamaan sitä.

      Poista