keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

#ablecs15 Week 7: Pastels

Jostain kumman syystä kiinnostus kynsiin on nyt aikalailla nollassa. Jopa lakkaostokset ovat vähentyneet hurjasti (tosin tähän veikkaan syyksi postien nousua, jolloin harkitsen ostoksiani enemmän). Toisaalta epäilen yli viikon jatkuneiden huonojen yöunien verottavan myös kiinnostustani. Joka tapauksessa en juuri nyt jaksa/kerkeä panostaa kynsiin haluamallani tavalla ja tästä syystä näette blogissa lähinnä haastepostauksia.
Ja nyt alkaakin jo haasteen seitsemäs viikko! Aiheena olivat pastellit tai eniten käytetty lakka. Molempia ajatuksia pyörittelin mielessäni, mutta tartuin sitten pastelliin. Kuvittelin omistavani enemmän pastellilakkoja, mutta hämmästyin niiden vähyydestä. Ainoat kunnon pastellit olivat kolme Isadoran hiekkalakkaa, jotka päätyivät kynsillekkin. Tein (yritin tehdä) hiekkalakoilla kuivamarmoroinnin, mutta nämä olivat niin liruja, että sekoittuivat kynsillä sekamelskaksi. Lopputulos ei oles sitä mitä hain, mutta olen jopa tyytyväisempi tähän tulokseen kuin aikomaani. :-D Koristeluissa päädyin mahdollisimman vähän peittävään leimaan, joka sopii minusta todella hyvin hiekkojen päälle.
Kynsillä:
Isadora - Lemon soda
Isadora - Cotton candy
Isadora - Bon bon
+ leimat Pueen 77 ja dashican musta

Toivottavasti teitä ei ärsytä nähdä pelkkiä haastekynsiä blogissa. Ensi viikolla ''luovun'' varaäidin hommista, joten saan nukkua paremmin ja kynsillekkin jää enemmän aikaa. :) (kyseessä siis koiran varaäiti!)
Miten teillä menee kynsien kanssa?

4 kommenttia:

 1. Nää on ihanat! <3
  Mulla menee kökösti kynsien kans. Ei jassa mitään ni ei oikein sitte lakkaillakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥
   Sitä tuntuu olevan nyt liikenteessä, jospa pian helpottaa! :)

   Poista