sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Kanarian lakkalöydöt

Meinasin ensin nimetä tämän helmikuun ostoksiksi, mutta koska lakat on ostettu maaliskuun puolella ei siinä olisi ollut järkeä. Helmikuussa ei tullut ostettua yhtään lakkaa (jos ei nyt lasketa niitä joskus saapuvia Nailsaven lakkoja...). Helmikuun puolella minulla kävi kuitenkin tuuri, koska voitin Talkandbake-blogissa pidetyn arvonnan. Voitoksi minulle napsahti iso kasa erilaisia kosmetiikkatuotteita, jotka näette alempana.
Palataan Kanarian ostoksiin. Lakkavalikoima oli aika suppea, tai siis mitään hirveitä himotuksia siellä ei nyt ollut. Tarjolla olisi toki ollut Essietä, Opia, Chinaa, Essenceä jne, mutta saan kyseiset lakat halvemmalla netistä ja Essencet voin ostaa täältä Kuopiostakin. No mitä lakkoja sitten löysin? ''Kiinakaupoissa'' oli tarjolla Yeslove ja Yesensy lakkoja ja näitä kotiutin muutaman.
Alkupään (vas-oik) Yeslovet on ns. minipulloja. Ensimmäinen lakka on Yesloven versio kultahippulakasta S7 ja toinen on valkoinenglitterlakka 13, jossa on äkkiseltään katsottuna kolmea erikokoista glitteriä. Seuraavat Yesloven lakat (G26-5, G26-3 ja G26-2) ovat pimeässä hohtavia lakkoja erilaisine glittereineen. Glitterit ovat kukkia, tikkuja, hexoja ja palloja: kaikkea siis löytyy!
Yesensyn lakat ovat räikeitä nimettömiä glitterlakkoja, joissa on ainakin kolmea erikokoista hexaa ja tikkuja. Kyseisiä lakkoja en ole vielä tikuttanut, mutta toivon kaikille kirkasta pohjaa.
Ja sitten siihen arvontavoittoon. Kuten näette, tavaraa on ja paljon! Osa merkeistä oli minulle aivan uusia, mutta muutama tuttukin löytyi joukosta. En ole vielä kerennyt ottaa näistä mitään kokeiluun, mutta käydessäni näitä läpi ihastuin monen tuoksuun; varsinkin tuo vasemmalla takana näkyvä suklaa-kirsikkarasva ja sen edessä oleva kookossuihkusaippua olivat herkkuja. Kiitokset vielä Mimosalle arvonnan pitämisestä! :)
Onko teillä ostelut pysyneet nyt kurissa?

4 kommenttia:

 1. Yes Loven lakat vaikuttaa kivoilta!

  Kiva että palkinto oli mieluinen ja pääsee käyttöön :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne onkin ihan hauskoja! Ja pimeässä hohtavat lakat hohtaa hienosti :)
   Oli mieluinen ja innolla odotan käyttöönottoa!

   Poista
 2. Kivan näköisiä lakkalöytöjä! Ja onneksi olkoon noin hulppeasta arvontapalkinnosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan nuo aika pirteitä lakkoja! :)
   Ja kiitoksia, kyllä tuota kelpaa testailla!

   Poista