torstai 12. helmikuuta 2015

Tammikuun ostokset

Tammikuu meni ajat sitten, mutta halusin odottaa ostoksien esittelyä siihen asti, kunnes saisin kaikki tammikuussa tilatut tuotteet käsiini. Suhteellisen maltillisella (mutta ''arvokkaalla'') linjalla mentiin tammikuussa. Taisin saada myytyä enemmän lakkoja pois varastosta kuin mitä uusia tuli tilalle, hyvä minä! Ninianen kanssa tehtiin taas pari kimppatilausta. Ensimmäinen tilaus tehtiin Nailsavelle, josta pakettia sai odotella noin 1,5 kk. Odotus oli tympeää (1 kk meni siinä että paketti liikkui postiin), mutta täysin sen arvoista. Koska Zoya päätti lopettaa Pixiedustien valmistuksen minun piti hamstrata niitä. Syksyn 2013 kokoelmani täydensi Sunshine, Chita, Arabella ja Carter. Tästä tuli toinen kokonainen kokoelma lakkakasaani! Zoyien kaverina tilasin myös China Glazen Chillin with my snow-mies.
Toinen Ninianen kanssa tehty kimppa oli pitkästä aikaa Suomen markkinoille. MiMaxille tuli alennukseen iso kasa Opeja ja en voinut vastustaa valkokullan kiusausta. Kallein lakka ikinä, mutta saa olla arvoisensa helmi.
 Tehtiin myös kosmetik4lessille kimppatilaus. Itse lähdin tekemään tilausta meikkivoidesiveltimen takia. En ole minkäänlaista sivellintä tätä ennen omistanut, mutta olen tyytyväinen tähän Makeup Revolutionin vaihtoehtoon. Tämä ei ime liikaa meikkivoidetta itseensä ja levittäminen käy helposti, hintakaan ei kirpaise: n. 3,50e. Lakkoja mukaan tarttui Essenceltä Hidden gargen (Sonnelan vika), Caramel brownie ja Over the rainbow. Catricelta piti ottaa kokeiluun tuo Ombre-topcoat, jonka toimivuudesta on ollut paljon juttua. Siinä on hieman violetinharmaa sävy, jonka takia se taitaa sopia parhaiten punaisen ja violetin päälle. Kokeilin sitä mintun päälle, mutta tulos oli hieman likaisen sävyinen, vaikkakin ombren sain aikaiseksi. Huulipuna on Essencen nudekokoelmasta: It's nude time!, joka oli jätti kokeilukerralla huuliini hieman liian meikkivoidemaisen teiniefektin. :-D
 Viimeisin Ninianen kanssa tehty kimppatilaus oli F.U.N lacquerille. Syynä tilaukseen oli joka puolella vilissyt Cirquen Mirrormirror, jolle halusin korvaajan jopa kaksin kappalein. Payday normaalina ja holoversiona. Tiedättekö muuten sen tunteen kun saat pakkomielteen johonkin väriin tms ja rupeat bongaamaan sitä joka puolelta? Tajusin ostaneeni tässä sinisen vimmassa F.U.N lacquerin Annan ja sitä odotellessa tuon Essencen Over the rainbowin, joka on suurinpiirtein Annan holoton versio. :-D

Tulipas pulistua paljon ostoksista, mutta olihan siinä sentään kuukauden edestä tavaraa!
Löytyykö sinulta samoja lakkoja? Löytyikö uusia himotuksia?

10 kommenttia:

 1. OLipa hauska postaus! Olisi voinut olla yhtä hyvin mun kirjoittama :). Suht samat fiilikset ja ostokset ja ärsytykset on käyty läpi. Ihanaa, etten ole yksin <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joskus tämän harrastuksen kanssa tuntuu kyllä syntyvän harmaita hiuksia. :-D Mutta kai se on niin, että joka jutussa on omat plussat ja miinukset. :)

   Poista
 2. Se on kyl tosi tyhmää et Zoya lopettaa Pixiedustit, murr. Täytyis varmaan hamstrata niitä parit.
  Mul on toi OPIn Pure ja F.U.N Lacquerin Pay Day holona (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Itsekkin hamstrasin näiden lisäksi vielä muutaman... mutta unohdetaan ne hetkeksi. :-D
   Molemmat on kyllä kauniita lakkoja! Jos noi ois tulleet harrastuksen alkuvaiheissa mulle vastaan, en varmasti ois ostanu:koska kalliita, mutta nyt vain hieman kirpaisi. :-D

   Poista
 3. Niin ihania, varsinkin nuo Zoyat ja FUNit <3 Pitää varmaan vielä itsekin harmstrata pari Zoyaa kun niitä vielä saa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookki! :) Minunkin piti muutama pixie laittaa tulemaan ettei vaan jää harmittamaan jälkikäteen!

   Poista
 4. Hirveen kiva lukea näitä ostospostauksia ostoslakossa xDD
  Mut joo, kieli pitkällä täällä ihastelen näitä siun uutukaisia :P Mie niin voisin kotiuttaa noi Zoyat ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, pitäis minunkin laittaa ostoslakko voimaan. :-D Tosin nyt olen kyllä hommannut haluamani lakat mitä tarjolla on, joten jospa ihan pian ei tule mitään uusia kokoelmia!

   Poista
 5. Zoyat on niin nam ja F.U.N:it aiheuttaa jopa sydämen tykyttelyä...<3 Ihania!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Paha kun tämmöisiä himotuksia tekevät.. ;D

   Poista