tiistai 17. helmikuuta 2015

#ablecs15 Week 2: Shades of gray

Harmaa ei ole minulle se mieluisin väri ja tästä kertoo varmasti se, että minulla on ainoastaan yksi harmaa lakka. Hätä ei kuitenkaan ollut tämännäköinen, koska nyt pääsin testaamaan Catricen ombre topcoatin käytännössä. Pohjalle lakkasin 2 kerrosta Kikon Pale grayta, jonka jälkeen rupesin kerrostamaan Catricea kynsille. Loppujen lopuksi en tiedä monta kerrosta sitä tuli pistettyä, mutta luulen pikkurillissä olevan ainakin 10 kerrosta lakkaa alus-ja päällyslakkoineen (eli ainakin 6 kerrosta ombrea). Vaikka värinmuutos on selvä, en siltikään pidä tämän sävystä. Kiko muuttui selvästi ruskeammaksi eikä tummemmaksi, hölmöä, jos minulta kysytään. Värikin on aika epätasainen, mutta en torppaa lakkaa ihan täysin ennen kuin olen testannut sen punaisen päälle.
Kynsillä:
Kiko - 329 Pale gray (2x)
Catrice - Ombre topcoat (liian monta)
Opi - I snow you love me

Vaikkakin Kiko on nätin värinen, en edelleenkään syty harmaille (tai mustille ja valkoisille) kynsille. Näihinkin oli pakko lisätä pikkuisen blingblingiä ISYLM:stä. Minun juttu vaan sattuu kuitenkin olemaan värikkäät kynnet!
Pidätkö harmaasta?

6 kommenttia:

 1. No enpä oikeestaan tykkää harmaasta mutta tykkään näistä ombre kynsistä ja jäi kiinnostamaan toi tehostelakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Harmaasta taidetaan joko tykätä tai ei. :) Ja mitä ombre-lakkaan tulee niin se on tosi mielenkiintoinen, kunhan vain toimisi käytännössä hieman paremmin!

   Poista
 2. Hah, mää en omista yhtään harmaata lakkaa... :D IHme jos joksus hommaan harmaan lakan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä etten oo yksin syrjiny harmaata! :-D

   Poista
 3. Nätithän nää kynnet on! ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuvat onneksi tällä kertaa hieman tasoittaa Catricen väriä, mutta luonnossa epätasainen väri on kyllä hieman karmiva jopa. :-D

   Poista