maanantai 9. helmikuuta 2015

#ablecs15 Week 1: Something other than pink

Kukaanhan ei muista minun sanoneen, etten osallistuisi The Finnish(able) nail art challengeen, jos semmoinen nyt keväällä olisi, eihän? Niin tai näin mieli muuttui ja päätinkin nyt osallistua uudestaan haasteeseen. Haasteen ovat siis luoneet AnniMirka ja Katjamaria.
Noniin, sitten ensimmäisten haastekynsien pariin. Halusin tehdä ystävänpäiväkynnet ajallaan, joten tartuin ensin ensimmäisen viikon toiseen haasteeseen. Kynsille pääsi Essencen Caramel brownie, joka on upea. Minä joka en yleensä tykkää ruskeasta lakasta, pidän tästä paljon. Peittää 1-2 kerroksella ja levittyy kynsille niin helposti ettei siistittävää jää. En halunnut turhaan peittää nättiä lakkaa, joten leimasin nimettömään ja keskisormeen kuvion Bornprettystorelta testiin saamastani BP-L005 laatasta. Pikkurilliin ja etusormeen pari niittiä ja valmis!
Kynsillä:
Essence - Caramel brownie
+ leimat BP-L005 ja ChG - Passion
+ niitit


Me like! Ylemmät kuvat otettu sinisen hetken aikaan, joten siksi kuvien sinisyys ja alempi auringon valossa. :) Bornprettystorelta tilatessanne saatte -10% alennuksen koodilla 3LG10. Itsehän en hyödy linkeistä tai siitä että käytätte koodia, vaan te hyödytte siitä, koska kun tarpeeksi moni on sitä käyttänyt saan järjestettyä teille arvonnan! :)
Aiotteko osallistua haasteeseen?

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Viihdyn näissä kyllä useamman päivän!

   Poista
 2. Oi, Caramel Brownie vaan on ihana <3 Ja tosi nätit kynnet muutenkin :)

  VastaaPoista
 3. Vitsi, mun on ihan pakko saada toi Caramel Brownie !
  Täällä myös yksi joka ei yleensä syty ruskeista lakoista, mutta tämä on yksi niistä joka uppoaa. Niin nätit lakkaukset oot tehnyt sen ympärille. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Caramel brownien sävy on juuri oikean ruskea ja kultaista hitulaa on niin paljon että häikäisee. :-D

   Poista
 4. Kauniit kynnet! <3

  Ja huippua, että lähdit taas mukaan haasteeseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥
   Ja kiitos teille, kun loitte taas uuden haasteen :)

   Poista