torstai 8. toukokuuta 2014

Parit ostokset ja violettia holoa

En ole kauheasti ostellut netistä lakkoja Barcelonan reissun jälkeen. Nyt kun blogeissa on kevään myötä ruvennut näkymään holoja, kaipasin minäkin täydennystä omiin holovarastoihin. Ennen minulla ei ollut kuin 2 Perfectin holoa ja muutama Flormarin. Teimme kimppatilauksen Polishinailille, jossa on nyt käynnissä joku ihme mylläkkä. Kaappasin sieltä mukaani 2 kunnon holoa 255 ja 243 sekä hieman holoa muistuttavan 43. Leimaukseen kaipasin uutta hopeaa, joten 304 oli siihen tarkoitukseen täydellinen vaihtoehto. Harmikseni sininen holo oli kaupasta jo kerennyt loppua. :(
Toinen kimppatilaus tehtiin Kosmetik4Lessille. Itse olisin kaivannut sieltä Cookies and cream sarjan puuterikuulia (?), cuticle removeria ja kulmakarvapalettia, mutta nuo kaikki oli out of stock kun tuli tilauksen aika, pöh sanon minä.
Aiemmin en ole uskaltanut hajuvesiä tilata, koska olen aika ranttu niiden suhteen, mutta löysin netistä todella kätevän sivuston hajuvesien vertailuun. Sivuston avulla pystyin vertailemaan entisten hajuvesien koostumuksia uusiin, ja löysinkin Essenceltä itselleni sopivan hajuveden: Like a first day in spring. Tykkään! Nappasin Kosmetikiltä mukaan myös 2 rajauskynää turkoosin(♥) ja mustan, poskipunan ja pikakuivattajan.
Ja vielä esittelen lopuksi yhden uusista Moyran holoista 255. Peitti kahdella kerroksella ja oli todella helppo levittää myös suti oli juuri sopiva kynsilleni. Alla oleva kuva on otettu varjossa.
 Ja tässä on kuva auringossa. Kyllä on nätti holo!
 Oletteko hurahtaneet holoihin?
ps. en hyödy linkeistä mitenkään

8 kommenttia:

 1. Ihana tuo lakka. :) Kaikki holot on niin kivan näköisiä, mut ite en vaan omista vielä ainuttakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! :) Sun pitää korjata asia ennen kesää, ei kesää voi viettää ilman holo(j)a. ;D

   Poista
 2. On siellä verkkokaupassa ihme mylläkkä. Mullakin on tuo holo, viime kerralla tilasin ja nyt harmittaa kun en kaikkia kuutta ostanut silloin kun vielä niitä oli, nättejä ja toimivia ovat.. nyt on tilaus taas tulossa eikä siellä ollut kuin yksi niistä kolmesta mitkä multa puuttuu. ite olisin kaivannut just tuota vihreää, sininen, lila ja pinkki mulla siis on.
  mä kuvittelin kans et olis menny kokonaan kiiinni koko kauppa, mutta ilmeisesti se jotenkin pistetään uusiksi sittenkin.. elättelen toivoa josko uuteen kauppaan tulisi koko sarjaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Äsken kävin katsomassa niin kaikki holot alessa, mutta kaikki myös loppu. :( Mutta jospa ne tulee tuonne vielä uudestaan! (ilmeisesti sinne rupeaa tulemaan lakkoja romaniasta jos oikein sähköpostin ymmärsin). eBayssä moyrat oli turhan kalliita tilattavaksi. :(

   Poista
 3. Ihania lakkoja... Holot on kyllä niin makeita...

  VastaaPoista
 4. Holot <3 Rakkautta! Kesällä niitä tulee kyllä käytettyä todella paljon! Sopii myös hyvin leimaukseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Täytyykin kokeilla näitä leimauksessa jossain välissä. :p

   Poista