keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Ystävänpäiväkynnet

Noniin, oli aika tehdä ystävänpäiväkynnet. Alkuperäinen suunnitelma oli taas aivan erilainen, kuin mitä kynsille päätyi lopuksi. Ei siinä mitään, tykkään näistäkin ja kyllä nämäkin sopivat teemaan erittäin hyvin.
Alunperin suunnittelin sydänkuvioiden leimausta Flormar - 817:n päälle. Tämä 817 olikin niin ''tummaa'', että lakka, jonka olisin tämän päälle halunnut ei erottunutkaan tämän päältä, joten päädyin käyttämään ikivanhaa sydänglitterlakkaa.
Kynsillä:
Flormar - 817
Katie & Friends - Hearts & Heaven
Lakan nimi ainakin on osuva ystävänpäivään ''katie ja kaverit''. :-D Olin aivan unohtanut miten nätti tämä 817 on kynsillä! Lisäksi kun kokeilin vasemman käden pikkurilliin Yeslove - 3(epätoivoinen yritys keksiä jotain kun leimaus ei toiminutkaan), se näytti todella kauniilta tämän päällä kun valo osui näihin. Holo- ja glitterlakka taitavat olla kokeilemisen arvoinen yhdistelmä, silloin kynsistä ei ainakaan kimalletta puutu!
pahoittelut sotkuisista kynsinauhoista!
Postiluukusta tipahti tällä viikolla myös kaksi viimeistä ostamaani pakettia(fbn kynsikoristekirppis). Ensimmäisessä tuli 5 nail-art koristelulakkaa. Yksi vihreä minulla olikin jo vaihtokaupan tiimoilta, joten laitoin tässä paketissa tulleen taakse, jotta uudet sävyt näkyvät. Lisäksi 4 muuta lakkaa saapuivat. Mild&Wild - Unbreakable, joka on todella keväinen ja pirteä, ja 3 Evelinen hololakkaa (407,409 ja 418). Holoista 409 näytti kiinnostavimmalta kiekolla, joten sitä on pian varmaan kynsilläkin. :)
Sininen, kultainen, vaaleanpunainen ja punakultainen
Unbreakable, 407,409 ja 418

2 kommenttia:

 1. oi tulipa niistä ihanat!:--)<3 mulla ois nyt kynsiin liittyvä postaus blogissa jos kiinnostaa:>

  http://jennabloggerlwwy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) ja käynkin heti katsomassa postauksesi. :)

   Poista